Välkommen till Sveriges mest populära blogg om Formel 1; den främsta av alla motorsporter! F1bloggen startades och uppdateras av F1-entusiast Daniel Molin, idag bosatt i Norge. Tanken med bloggen är enkel; uppdaterad information, sista skvaller och rykten om de inblandade, resultat och tider från tester, träning, kval och tävlingar. Förutom fokus på Formel 1 så ges också plats för att följa utvecklingen i en del anslutande ligor, som GP2, Formel 2, A1GP och Superleague Formula. Som svensk är det dessutom helt naturligt att följa med på tillfällen, nyheter och evenemang som lyfter fram Ronnie Petersons tid i sporten.

Kontakta F1bloggen: För att komma i kontakt med Daniel, skicka in tips eller andra idéer och frågor så är det e-post till adressen post [@] f1bloggen.se som gäller. Det finns några annonsplatser att boka upp. En annons är 125×125 pixlar, skicka ett e-post för mer info.

Mina pen pals borta på NOVA Interactive har sparat mig en del blod, svett och tårar framför datorn och internet, kolla upp dem på novainteractive.se. F1bloggens tema på WordPress är det dem som står bakom.

F1bloggen finns också på Twitter på twitter.com/f1bloggen.

Till säsongen 2010 finns F1bloggen Racing League II här. Anmäl ett lag och var med och tävla!