One7 Racing behåller ledningen i F1bloggen Racing League efter Malaysia

f1bloggen-racing-league

F1bloggen Racing League rasar vidare, och som Anton påpekar i en tidigare kommentar; det går riktigt bra! Bäst av alla efter tre omgångar! Själv bidrar man väl lite lagom.. en 127e plats är ju inte direkt tätkänning..

Men de finns de som höjer snittet ordentligt, Bullari satte 914 poäng från Malaysia, Snake Racing 905 och Team Sir Arthur imponerande 954 poäng.

Superfly och Inzane Racing fyller för närvande ut pallen på andra och tredje plats, bakom One7 Racing. One7 håller sig kvar på totaltopplistan, en sjunde plats bland alla stall i hela virtualsports. Dessvärre står ju inte vilka ligor man deltar i där, om någon annan är med i vår så hojta!

Nu har man två veckor på sig att finslipa stallet och uppsättningen med bilar!

18 comments

Leave Comment
 1. ser förresten att de har börjat ändra priser nu efter hur bra det gått. vilket gör att den där ferrarin kan man sälja med god förtjänst.. men så kostar ju annat mer också.. men en ny vinkel på det hela. tur att det är gott om tid att kolla igenom vilka två byten man kunde kosta på sig att göra..

 2. Johan

  Absolut tät känning 16 plats och ett bra team att köra vidare på tror inte jag ska ta några risker nu, gjorde ett perfekt byte efter omg 1 Kobayashi mot sutil och saubern mot Renault.
  Nu strömmar poängen.

 3. det där med kapten är viktigt.. ändrade från vettel till alonso inför malaysia.. blir inte helt klok på hur jag bör göra. men tror det var lite tidigt, vettel över kina också. så alonso från spanien när de kommer över till europa i maj.. får fundera vidare.

  sutil är ett starkt kort. en force india är inte fel att ha heller. har en lotus nu, men får kika på den också.

 4. Meister

  Jäklar vilket kliv man tog, från 27:e till 13:e plats. Resten av säsongen får gärna fortsätta åt samma håll! 🙂

 5. Olag

  Vinner man något pris eller det är bara äran på den siten?
  (Jag vet att man vinner pris här “internt”)

  • tror inte det nej, inte sett något i alla fall.
   priser internt blir det dock absolut. inget ordnat idag, men det kommer..

   kikade lite mer på den där statistiken, vi ligger som nummer ett, men det är nog för att vi är flest deltagare va? det var snack om det i tidigare kommentarer, men ser nu att det är andra ligor som har högre snitt per omgång. inte kollat så noga, men värt att följa med ett halvt öga.

   • Lisa

    Usch ja det har du rätt i Daniel, jag har läst slarvigt (eller med F1-bloggenfärgade glasögon kanske)

    Då är vi ju inte fullt lika duktiga, 🙁 fast kul att vara i topp ändå….

 6. Djupanalys av läget:
  Satsa på:
  N. Rosberg, Hamilton, Petrov, Buemi
  Sälj:
  Massa, Mercedes (men köp igen efter nästa omräkning), Schumacher (alltid!)

  Jag har prickat in “Team Captain” som segrare två av tre gånger (hade Vettel i round 2 .. så det var också nära). Nu känner jag riktigt hårda vinnarvibbar för Hamilton till Kinas GP … måste nog köpa in honom till Teamet igen …

  Vill du tävla i F1 i “mindre” skala – kolla in http://www.pancarz.com/f1

 7. HÅRDROCKARE

  En fet nackdel med ligan är att de stänger ner före tredje träning. Jag har missat att byta team två ggr pga det. Trodde det var nåt fel första gången.

 8. FINNPWRUSA

  Ja man hade ju tur i de första två utan RBR… men nu måste man byta… Merc ut RBR in…

  Måste tyvärr göra mig av med Sutil med det men kanske Petrov kommer upp sig??

 9. Quendi

  Attas miss från Ferrari i Kvalet… Kostade mig många påäng eftersom jag har två Ferrari´s och Alonos + Massa i stallet… Tack och lov för att Vettel + Red Bull räddade helgen.

  Captensbindeln är viktigare än man först tror.. Dubbla Poäng gör STOR skillnad… Byter från Alonso till Vettel inför China GP, så hoppas att han håller ångan uppe!!

  Men roligast tycker jag att det blir om man går in på “Rankings” och tittar på “Top 20 Leagues – Seaon 2010″… Intressant Läsning…

  • Mårten

   Sitter också på 2xFerrari och Massa/Alonso, och dessutom en McLaren som ju också bommade kvalet, men klättrade ändå från plats 25 till 8 i ligan. De gav skapligt med poäng för places gained, så det blev ju inte fullt så illa som man kunde tro.

   Och bytet Hamilton->Vettel var ju ett lyckosamt drag. Funderade länge på om jag skulle göra det innan eller efter Malaysia, med tanke Vettels DNF i Australien och att prisjusteringen började efter tredje, men den chansningen gick ju hem. 🙂

   Mycket att tänka på nu inför Shanghai… 🙂

Leave a Reply