One7 Racing tar över ledningen i F1bloggen Racing League!

f1bloggen-racing-league

Bang Bang GP tog första rundan, men nu har One7 Racing tagit över täten! Liuzzi på laget ser ut att ha lönat sig. 813 poäng (faktiskt en 11e plats totalt i hela systemet ser det ut som här, har inte hittat statistik för vår liga så man kan se rangordningen under varje lopp, någon?) med från Australien ger en överlägsen ledning efter två rundor.

Själv fattar jag inte helt hur ni får pengarna att räcka till.. får ta en ordentlig kik på uppställningen inför Malaysias Grand Prix. Ligger nere och harvar på plats 132 för tillfället..

Hülkenberg bland förarna och Williams bland bilarna har inte direkt slagit till som hoppats.. Men Malaysia är en ny bana, och det är stor risk för regn. Kolla mina uppdateringar på Twitter för det senaste. Thunderstorms är det som gäller nu..

Det är inte på något sätt för sent att hoppa på, många poäng återstår och priser delas ut efter sista rundan! Här finns allt om F1bloggen Racing League!

Vi skulle förresten behöva en bättre logo för ligan än den där Virtual Sports som jag kör med nu. Någon som har några kreativa minuter över så är det 170 x 120 pixlar som gäller!

12 comments

Leave Comment
 1. FINNPOWERUSA

  Jo, jag kollade också topp teamen… först var jag 100 på att de hade startat med mera $$$ än mig men snabb matte bevisade att det var jag som hade valt fel… igen…

  Långt kvar dock!

 2. Martin

  Menn asså detta e skit. det står att jag bara har kört “1 round” när jag gjort 2. det står ju att alla andra gjort det.

  • det där låter skumt. håll ett öga på om det ändras. inte för att du registrerade sent på något sätt, så första omgången inte kom med? borde ju i och för sig inte gå. andra som har samma problem?

  • Meister

   Är du ägare till Team Martin F1?
   I så fall står det mycket riktigt att du bara har kört ett race, men bara i tabellen.
   När jag tittar på din “team summary” står det att du har kört två, och poängen för båda tävlingarna är räknade.

 3. Sebastian

  Omgång ett så stängdes dörren i ansiktet på mig (lock down på fredag e.m.) = 0 poäng.

  Den här omgången en liten metallbit som svek (Vettel som captain…) = en fis i rymden.

  Nästa gång så vinner väl lotus efter någon strejk eller annan katastrof.

 4. Anders

  Det är därför jag har en Lotus!

  Plats 88. Blir spännande efter helgen när värdet kommer börja variera.

Leave a Reply