Tävling! Vinn ett stall i Aftonbladets F1 Manager-spel!

aftonbladet

Dags för en tävling! Och dags för lite mer F1 manager-spel. Vi har ju sedan en god stund tillbaka startat upp F1bloggen Racing League. Snart 150 stall anmälda, missa inte den! Kul tävling under säsongen.

Men! Det finns ju många andra liknande manager-tävlingar där ute. Aftonbladet har en egen F1 Manager, och till den tävlingen har jag nu fem gratis stall att lotta ut!

Så här går spelet till;

Med en imaginär budget på $50.000.000 ska du köpa ett formel 1-lag.

Förarna och övriga element du kan köpa, motsvarar och har namn efter de förare och element du känner igen från verklighetens Formel 1-lag, och prestationerna i verklighetens racerlopp omvandlas således till tillväxt för ditt lag.

Laget ska bestå av 4 förare, 2 chassier, 1 motor, 1 pitcrew och eventuellt en 1 talangförare.

Man är med och tävlar om en resa till ett Formel 1-lopp! Och här är spelet; manager.aftonbladet.se.

För att vara med och tävla om en av de fem gratis licenserna till Aftonbladets liga är allt du behöver göra att lämna en kommentar i det här inlägget. Inlägget behöver inte innehålla någon text, men glöm inte att ange din epost-adress i adressfältet! Efter deadline drar jag helt enkelt fem kommentarer och skickar anmälningskod via epost (jag kollar adresser, så det hjälper inte att lämna flera kommentarer)!

Aftonbladet har lördag 13 mars klockan 12.00 som deadline för att anmäla sig, exakt en vecka alltså. Jag tänker att vi kan ha fredag 12e mars klockan 12.00 som deadline för vår tävling. Så får vinnarna epost från mig just efter lunch fredag, och har ett dygn på sig att anmäla sitt stall på Aftonbladet. OK?

Glöm nu bara inte att också anmäla ett stall till F1bloggen Racing League.

Lycka till!

Mer om spelet i Aftonbladet här. Och här.

62 comments

Leave Comment
 1. och så här kan ett inlägg se ut. fyll i epostadress, den syns inte utåt och jag kommer inte använda den efter tävlingen heller. men glöm den inte om du ska ha chans på stallen.

  själv är jag dock inte med och tävlar, men hoppas på er där ute att försvara våra färger i aftonbladets tävling!

  • Janne

   Om man inte tar hänsyn till begränsningen i budget finns det drygt 4,8 Miljarder (4 847 496 192) olika kombinationer av lag man kan skapa !!

 2. HÅRDROCKARE

  Jag är redan med i den ligan och lämnar därför ingen e-mail adress. Lycka till till er andra!

 3. Erik R

  Jag nöjer mig med att vara med i F1Bloggen Racing League. Orkar inte hålla koll på mer än en liga… (så jag lämnar ingen email)

  • Lisa

   Samma här.

   Dessutom gillar jag inte att på minsta sätt promota idiot-Aftonbladet som för ner F1 på en uppriktiga sagt pinsamt lägsta okunnig fotbolls-huligan-nivå.

 4. Andreas

  Allt för att slippa melodifestivalen. Föresten, va det någon som störde sig på att musiken hade ett sjukt irriterande echo på Viasatmotors F1preview?

 5. och nu är lottningen genomförd, alla kommentarer med epost fick ett nummer, och var sin lapp drogs. vinnarna av koderna är mattias, mikael, emil, micke och calle. schysst fördelning mellan män och kvinnor där ja..

  epost har gått ut, glöm inte att använda koden och anmäla ett stall innan deadline är hos aftonbladet.

  och lycka till med att vinna resan där!

  stay tuned för fler liknande tävlingar, tävlingar är kul!

  och glöm inte att det kommer att ordnas priser i f1bloggen racing league också!

Leave a Reply