Syntax Error?

Det är inte varje dag man upptäcker en ny fräsch Formel 1-blogg på något av de skandinaviska språken. Men så fick jag mail från Ole som har norska Formel 1 på blogspot. Alltid kul med nya bloggar. Dessvärre skickade han med bilden i inlägget här. Felmeddelande? Hmm.. Någon annan som har samma problem? (Ok, ni vet hur det är med norrmännen, hur många norrmän krävs för att skruva i en glödlampa och allt det där, men ändå?) Jag lägger snabbt märke till att Ole använder sig av Vista, kan ju gott tänkas att det är där problemet ligger (mooahhhahah).

Appropå tips så är Mickes F1nyheter ingen tokig källa för tider och lite annat. På svenska dessutom.

12 comments

Leave Comment
  1. stämmer, glömde skriva att det ju som syns på bilden tydligen gäller IE (dont get me started..) men firefox ska funka bra. kör själv mer firefox från pc ibland och inte stött på några problem där.

  2. Lisa

    Jo jag har samma problem med IE, får samma felmeddelande (OK jag är 1/5 norsk så det kanske är där problemet ligger ;-)) Men det fixar sig ändå, det är bara att starta lilla Firefox så funkar det fint.

    Kör XP förresten så det är iaf inte Vistas fel.

  3. Adde

    Jag har samma problem med IE. Jag kör Widows XP och IE 7. Dock funkar bra med Opera. Vore bra om du kunde fixa felet.

  4. skumt skumt, som sagt, något med ie.
    men hittar inget fel i wordpress. men behövs nog lite mer proffskunnande där för att upptäcka något. men fortsätter och kika och ta bort lite onödiga program och sånt. får hoppas det löser sig..
    kongo: din kommentar fastnade som spam såg jag nu, så dröjer det nån gång är det på grund av det.. som sagt, kanske wordpress som har något med det där att göra..

  5. Tjena,
    Innan i kväll fick jag fel i IE, sen för en 15-20 minuter sen så fick jag inte det, nu får jag det igen, har du ändrat något och sen ändrat tillbaka igen?

    Under tiden som jag inte fick felet så såg däremot sidan fel ut i IE (IE6 på WinXP), all content kom nedanför sidebar:en istället för sidan om, jag testade lite och det verkar bero på några div:ar med class=clear som finns i sidebar:en, tar du väck 3 st div:ar med class=clear som ligger UTANFÖR UL-taggar i sidebaren (de som ligger i UL-taggarna verkar inte påverka IE) så kommer all content rätt i IE sen.

    Detta hjälper ju inte för felmeddelandet, utan bara för att all content ska komma rätt även i IE.

    Om du inte förstår vad jag menar så säg till så ska jag försöka förklara lite bättre.

  6. Jag testade stänga av javascript i IE6 och då fungerar det att ladda in sidan. Min gissning är att eftersom den laddar det mesta av sidan innan felmeddelandet kommer så är det något javascript långt ner på sidan som bråkar.

  7. micke: har ingen koll på vad du snackar om, men tror du är på helt rätt väg där. bollar vidare till tobbe som hjälper mig med design och ser om han kan testa.
    misstänker att det är något script som ligger och stör. vi testade med att ta bort annonserna igår, kanske var då det fungerade. eller nån av de där bloggportalerna eller nåt sånt.
    ska fortsätta gräva i det.
    safari är som mac alltid är; det bara funkar.

Leave a Reply