Alonso till Ferrari, Kubica till Renault, Rosberg till McLaren och Kimi ut?

Vad gör man när det inte är så mycket nyheter ute i etern? Jo, man kollar upp lite skvaller så klart. Som The Suns senaste artikel som föreslår massa spännande lösningar bland stallen och förarna inför nästa år.

Alonso verkar klar för Ferrari, men det från 2011, och nu skriver tidningen att någon insider säger att stallet försöker köpa ut Kimi ett år tidigare. 25 miljoner pund ska Kimi få för att lägga av efter säsongen. Däremot har de inga kul tips på vart Kimi kan tänkas gå. Rally snackas det om, men vad med något annat F1-stall?

Kubica är också spännande. Han har varit del av Renaults utvecklingsprogram och tippas fylla tomrummet efter Alonso som Renaults försteförare. Kubicas kollega Heidfeld ser man inte mycket om nu för tiden. Undrar om han får någon plats i de etablerade stallen. Däremot finns ju flera nya stall där han kunde tänkas få en plats kanske, men de börjar också “fyllas upp” enligt skvallret. Som att Campos drar i Bruno Senna som AB skriver.

Rosberg tippades gå till BMW, men ser nu ut att vara på väg till McLaren för att fylla upp efter att Heikki får gå. Har dock inte sett något om vem Williams kunde ta in i stället för Nico. Någon som sett något om det?

Allt enligt tillförlitliga The Sun..

12 comments

Leave Comment
 1. HENKE R26

  Undrar hur det kommer att gå. Denna säsong är inte slut än och redan nu verkar nästa år bli riktigt spännande! Vilket långt uppehåll det varit sen Ungern. Ser fram emot nästa race nästa helg. Är Renault diskade? Någon som vet?

 2. Wilhelm

  tja, Nico Rosberg har ju även finländskt medborgarskap så lite finne kommer vi ändå ha 😉 Och hans far Keke Rosberg är ju född i Solna så lite svenskt finns ju även med i bilden (men det är så lite svenskt så det är nog försumbart) 😛 Men ändå! 😀

 3. xzqw

  Som sagt allt är bara rykten, om alla rykten vore sanna så skulle det inte finnas några förare till start.
  Svaret på Kimi väntar jag till Monzas gp när Ferrari säger hur det ligger till (om det finns något att säga) om nästa års förare, tror nog att det blir samma par som i år alltså F Massa och Kimi.

  Kubica kan nog mycket väl hamna i Reanault bredvid Alonso (om han stannar) annars kan det säkert finnas en plats hos Brawn när Rubens får avgå.

 4. Erik R

  Silly Season är alltid kul. Vem vet – om Badoer lyckas bra kanske Ferrari provar med nästa testförare också. Varför inte Badoer och Gene i Ferrari nästa år? 🙂

  Om jag var Kimi skulle jag i alla fall vara lite nervös nu när Badoer ska köra. Hade han förlorat mot Schumi hade det inte varit så mycket med det, det är ju trots allt den störste. Men skulle han förlora mot en gammal gubbe som aldrig tagit en enda poäng och inte tävlat på 10 år…

 5. daniel

  hej om kimi slutar så slutar en stor profil och jag tror intresset minskar en del, han är väldigt populär….så jag hoppas att han fortsätter köra..

 6. Jag är övertygad att om Nico Rosberg går till McLaren så ersätts han i Williams av deras tredjeförare Nico Hülkenberg.

  För övrigt tror jag de la Rosa och får en sits i Campos 2010. Liuzzi ersätter Fisichella i Force India. Paul di Resta och Anthony Davidson ligger bra till för sitsar i Manor GP.

 7. vintergatan

  hittade inget bra tråd att skriva i så det fick bli här…

  blogg Marcus Ericsson:
  -Men förhoppningsvis kommer ni få se mina race nästa säsong om jag kan fortsätta vinna race och ta mycket poäng här på slutet..

  betyder det att: nån kanal ska visa ELLER att Marcus byter serie. (läs GP2 eller “högre” ??)

Leave a Reply