Alonso till Red Bull? Nytt konstigt (?) rykte.

Tyska motorsport-total skriver idag om att det ryktas om att Fernando Alonso (avbildad här från den där coola serien som jag skrev om häromdagen) önskar att gå till Red Bull. David Coulthard skulle i så fall få ge plats menar man. Tanken kommer visst från den där spanska tidningen AS som jag tidigare rapporterat några galna rykten ifrån har jag för mig. Vidare menar man att McLaren och Alonso ska sitta ner idag och diskutera framtiden, så beslut kan komma snarare än man tror.

Alla team är i stort sett intresserade av Alonso och alla har väl nämnts i spekulationerna. Renault ofta omtalat som det mest troliga, Toyota som det team som erbjuder mest pengar och Williams eller Ferrari som outsidern. Riktigt varför Alonso skulle önska Red Bull framkommer väl inte, men tydligen arbetar en del folk som känner honom i stallet och tanken skulle vara att Red Bull är en övergång till Ferrari lite senare.

Själv tror jag faktiskt det blir pannkaka av det hela och att Alonso stannar i McLaren. Kanske den bästa bilen trots allt och chanserna att vinna VM är nog störst om han stannar.

Leave a Reply