alx.då? Vad har hänt med alx.nu?

Lite smått och gott har hänt, men inget så där stort på sistone. Spanska fansen skämde ut sig och hånade Lewis Hamilton för sin hudfärg. FIA, Rio Ferdinand och alla andra är sura. Saftiga straff säger jag. Som inom fotbollen är det sportens ansvar att ta tag i trubbel på läktarna. Så har det varit en del tester, Ferrari snabbare än Toyota idag och Vettel och Webber snabbast i helgen (tider på f1.com).

I övrigt har Sakon Yamamoto (kass hemsida) anställts som testförare hos Renault. Yamamoto har ju kört tidigare, för både Spyker och Super Aguri. Men, då kommer man ju att tänka på vår egna Alx Danielsson, som jag snackat om tidigare. Framför allt efter att han var ute och “höll andan”, så nära var han ett kontrakt inom F1 (“sitter i slutförhandlingar” som han beskrev det för svd.se, AB här). Sen blev det dödstyst. Och nu är det så tyst att jag inte ens lyckas komma in på hans hemsidor danielssonmotorsport.com och alx.nu. Någon där ute som lyckas?

3 comments

Leave Comment
 1. nu verkar det som att sidorna kommit online igen (inte motorsport-sidan, eller?).
  men oroa er inte, ni har inte missat några nyheter. senaste nyheten är fortfarande daterad 17 oktober..

 2. fick just det här i mailen, så något händer ju där borta;

  INBJUDAN
  DANIELSSON MOTORSPORT
  STOCKHOLM, 2008-02-06

  Alx Danielsson, Rickard Rydell och SEAT Sverige presenterar ny motorsportsatsning!

  Nu är det dags att avslöja årets fräckaste motorsportsatsning i Sverige. Alx Danielsson, Rickard Rydell och Niclas Helmersson, märkeschef för SEAT Sverige, presenterar ett nytt spännande samarbete.

  Efter presentationen ges möjlighet att prata med Rickard Rydell, Alx Danielsson, Niclas Helmersson och övriga inblandade.

  Danielsson Motorsport hälsar press, samarbetspartners och allmänhet välkomna till Cirkus på Kungliga Djurgården i Stockholm den 12 februari, klockan 09:00-10:30. Ingång via sceningången till vänster om huvudentrén (biljettkassan). Vi bjuder på enklare frukost.

  Anmälan sker till Sabina Danielsson på Sabina@danielssonmotorsport.com senast den 11e februari före lunch. För ev. frågor ring teamchef Jens Hellström på 070-683 50 40. Antalet platser är begränsat, anmäl er i god tid!

  När: 12 februari
  Var: Cirkus, Kungliga Djurgården
  Kl: 09.00-

Leave a Reply