Att vara eller icke vara, det är frågan (för Super Aguri) + Real Madrid bygger F1-bana

Det är ju ganska otroligt egentligen, snart en vecka kvar till start på årets första Grand Prix och ännu vet man nästan inte om Super Aguri ens finns med, eller om man egentligen gjort klart med sina båda förare Davidson och Sato.. Nu är ryktena igång igen i alla fall. Det snackas om en “hemlig” deal där Aguri Suzuki enligt vissa källor skulle sålt hela teamet till en brittisk investor. Tydligen ska det då följa med en sponsor från Mellanöstern (vet inte varifrån det ryktet egentligen kommer) och också följa med vissa tyska intressen (och så snackas det så klart om att det kan finnas någon tysk biltillverkare med i kulissen där). autosport skriver att det i så fall ska vara brittiska Magma Group som ligger bakom förhandlingarna.

Oavsett verkar det som att teamet kommer till Australien, då med en modifierad RA107 för att senare under säsongen presentera sin nya RA108.

Ett annat kul rykte jag snappade upp är tyskspråkiga internetmagasinet 20 minuten som rapporterar att Real Madrid planerar att bygga ut sin träningsanläggning. Den nya anläggningen ska också innehålla en F1-bana.. Låter lite märkligt, men stay tuned, kul idé. 2013 ska det hela stå klart..

3 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    I vilken fall som helst håller jag tummarna för Super Aguri, jag hoppas verkligen att de kommer till start!

    När det gäller RM:s F1 bana?

    Om jag ska vara väluppfostrad så säger jag blott att jag väntar tills spanska media skriver nåt om detta oväntade grepp från en spansk fotbollsklubbs sida.

    Om jag ska säga vad jag egentligen tycker så verkar det som om 20 minuten överträffar till och med Bild Zeitung i konsten att sprida strunt…;-)

Leave a Reply