Audi F1-A08 är här.


Hittade de här riktigt grymma bilderna borta på speedarena.com, artikel här. De är inte nya (men jag har helt missat dem tidigare..), det har ju snackats om Audi i F1 så länge jag kan minnas, och representerar Kim Stapletons vision av hur Audis F1-team skulle sett ut inför förra säsongen. Audi verkar dock inte vara på väg in i Formel 1 och förnekar det om och om igen. Men såna här bilder får det ju att vattnas i munnen ändå..

fortitude.com har ett galleri med samma bilder, plus ett förslag på poster. Tydligen är det Renaults tidigare R26 som stått som modell för bilen. Kims hemsida verkar vara den här phonicsvis.com, men den bjuder inte på så mycket fler bilder. Däremot har han också ett galleri på deviantart som bjuder på en del godis, bland annat liknande koncept för Audis Le Mans-bilar! Hittade dessutom ett företag som gör såna här F1 modellbilar, som gjort en 1:18 skalas modell baserad på Stapletons skisser för en Audi F1, kolla in Chapparrels galleri för bilder, eller en bild på modellen här.

Klicka på rubrik eller (läs mera..) för att se fler bilder (gryyyyymma I tell ya’), F1-bilen finns också i röd och vit variant!

3 comments

Leave Comment
  1. Viktor

    Skulle mer än gärna sett att Audi tog steget in i F1. Med tanke på hur framgångsrika deras racingstall är inom andra discipliner tror jag att de skulle kunna bli mycket konkurrenskraftiga inom F1.

  2. helt klart, audi hade varit ett välkommet team.
    som volvo.. nåja..
    men det är något visst med bil-märkes-team med status i helt klart. höll alltid på jaguar tidigare..

Leave a Reply