Bernd Mayländer tar Mercedes SLS AMG ett varv runt Yas Marina Circuit

Inte så mycket nyhet som reklam kanske, men en del sånt är ju värt att uppmärksamma också. Mercedes har ju släppt en ny sportbil (inte så inne på det där, säkert någon som kan berätta mer om den i en kommentar eller två?) som heter SLS AMG (verkar det som, sa ju att jag inte var så inne på Mercedes..).

Till själva presentationen av bilen har de en hemsida där en reporter åker runt och gör lite halvdåliga reportage om bilen och folk. Men! I sista episoden är han på Yas Marina Circuit och ingen mindre än säkerhetsbilsföraren Bernd Mayländer tar den en sväng runt banan.

Själva bilen är ju riktigt snygg, och Yas Marina Circuit kan man ju gärna se lite mer av;

Bland tidigare inlägg av intresse kan ju nämnas det där sköna videoklippet där Quick-Nick Heidfeld tar en genväg och plockar med sig dörren från just säkerhetsbilen.. eller den där WTCC-bilen som inte hade någon annan stans att ta vägen än just in i bakdelen på säkerhetsbilen som körde ut lite väl raskt..

1 comment

Leave Comment
  1. FINNPWRUSA

    Jo de e ju (nästan) en remake av den klassiska ‘mås-vinge-dörr’ Mercorna från back when, SL300 tror jag de var…??

    Det är mest nostalgi eftersom motorn inte är SÅ stor på runt 560 HK men bilen är väldigt lätt (för storleken) och rör sig nog bättre en de flesta Volvon, etc…. ;o)

    Och där finns ‘jämförbara’ Italienska bilar att tävla mot i pris och prestanda gruppen… men denna torde vinna nostalgi gruppen…??

    Hur som hels är mesta hooplan om att det är en remake av SL300 Gullwing fån 30-40 år tillbaks… förästen kommer denna ny modell att vara billigare än en original i bra skick… runt runt 1.5 mill mot 2.5 för ett original… (Några ads till så e du där Daniel!)

Leave a Reply