Boka biljetter till The Ronnie Peterson Historic Grand Prix på Anderstorp


Mellan den 6e och 8e juni i år är det wroom wroom borta på Anderstorp igen (ledsen för bilden, men hittade ingen vassare kvalitet). Under The Ronnie Peterson Historic Grand Prix kommer F1-bilar från tiden 66-78 tampas med andra legender från Ronnies tid. Kanske kommer också den sexhjuliga Tyrrell-racern som Ronnie själv körde enligt Teknikens Värld. Men, nu har biljetterna släppts. Så finns en lucka till sommaren är det Anderstorp som gäller. Kolla på deras hemsida för att redan nu boka upp några entrépass. Priserna är riktigt bra, mellan 250 och 500 kronor. Här är hela tidsschemat och här är en affisch med urval av bilar som kommer! För mer info om Ronnie själv finns den något röriga, men alltid uppskattade ronniepeterson.se.

4 comments

Leave Comment
  1. Mavin

    Detta måste man ju bara se, vore dock lite roligt med mer info om vilka gamla F1 biler som kommer att finnas på plats

  2. ja det där får nog verkligen räknas som ett måste till sommaren. mailade faktiskt till den där adressen på hemsidan där för att få veta lite mer, men har inte hört något. lite synd att inte mer info ligger ute. men kommer väl. jag håller i alla fall ett öga på det och återkommer.

    i maj öppnar ju ronnie peterson-museum i örebro också, men samma sak där, ytterst lite information ute på nätet om det. trots det stora intresset..

Leave a Reply