Coola Australiens Grand Prix presenterar nyhet (igen)

En sak jag har svårt att förstå är att Bernie och massa andra verkar dissa Australiens Grand Prix. Sällan görs så mycket spännande grejer i samband med ett lopp som årets tävling. Jag har tidigare rapporterat om bland annat Fiat 500-race och Kiss-konsert. Nu är de igång igen med en tuff grej; de kommer ha en tävling för att söka folk som står med förarnas nummer på startsträckan (vad de nu kan kallas, grid girls och grid boys blir det väl på engelska). Men! Hälften blir tjejer, hälften killar. Det bästa enligt mig vore att skrota hela konceptet, har aldrig fattat varför F1 skulle larva sig på det där sättet. Men det här är ju en riktigt cool idé. Den 14 februari är det öppna test vid Fusion at Crown, var det nu ligger, och strax efter kommer man kunna rösta fram vinnarna online. Återkommer naturligtvis till det.

Loppets hemsida berättar mer. Om killarna blir lika lättklädda som tjejerna brukar vara återstår att se.

1 comment

Leave Comment
  1. Lisa

    He he verkar som F1 håller på att bli jämlikt. Jag vet att Valencia GP också annonserade efter grid boys. (försökte tvinga dit en spansk kompis som bor i Valencia men han vägrade :-D)

    Fast hela konceptet med tjusiga tjejer (IMO hjälper det inte stort även om man lägger till tjusiga killar) känns litet nattståndet. Och vem minns inte Bernies kommentar att tjejer klär bäst i vitt – liksom den övriga köksinredningen.

Leave a Reply