Copenhagen Historic Grand Prix, carspotting och Ronnie Peterson Museum

Lite blandad kompott i det här inlägget, men tänkte slänga upp lite bilder och annan information från senaste veckans semesterresa. Först ut; på flyget på väg ner till Grekland satt jag och småbläddrade i ett sånt där SAS-magasin. Så plötsligt får jag syn på en annons om Copenhagen Historic Grand Prix. Lite som Ronnie Peterson Historic Grand Prix som inte var för så länge sen. 2-3 augusti för de som är i Köpenhamn då, chpg.dk är hemsidan (med den där hemska “loggan” eller bannern där uppe som ska likna en flagga..

Näst upp är lite carspotting. Har ingen vidare koll på bilar, men när jag gick runt där nere i värmen så får jag plötsligt syn på en mycket konstig bil. Inte helt lika galen som den där galna F1-klonen jag rapporterat om tidigare, Caparo T1, men inte långt ifrån. Tror inte jag sett den tidigare.. Någon som vet vad det är för något? Bilder nedanför.

Så till sist en godbit från en liten sväng in mot Närke och Örebro

när man ändå var i krokarna var ju ett besök på Ronnie Peterson Museum vad man brukar kalla ett must. Och besviken blir man inte. Har inte varit där tidigare, men skrivit lite om öppningen och annat. Kolla in Ronnie-nyheterna under kategorin Ronnie Peterson här på bloggen. Museets hemsida är alltid värt ett besök.

5 comments

Leave Comment

Leave a Reply