Dan Gurneys AAR Eagle/Weslake – är årets snyggaste wallpaper redan här?

Ok, skrivbordsbakgrund heter det väl egentligen. Och se det här som ett surftips, men hittade in på en så grym sida så måste bara tipsa. lugnutsracing.com, eller egentligen Johnny Lugnuts’ Racing Crap är en sida som är en fansite? säljer? tillverkar? informerar om? modellbilar inklusive bilbanebilar av olika typer (bonus för de grymma reklamskyltarna man kan ladda ner gratis, skriva ut, och klistra fast på elracingbanan där hemma!). Och där hittar jag skrivbordsbakgrunden här intill. Slurp vad det vattnas i munnen.. Alla bilder är på modellbilar, men det funkar otroligt bra. Blir nån slags skön känsla över det hela.

Efter lite mer surfning hittade jag till sidan för Carousel 1 som är företaget som tillverkat just bilen på den här bilden. Dan Gurney heter föraren och han vann Spa 1967 med den. Den är dock utsåld.. men kolla in de andra godbitarna där. 140 US-dollar verkar det gå på för en 1:18-bil. Mer om Dan Gurney, även om det inte är så mycket mer, finns på svenska wiki. Själva stallet Eagle finns också här.

ddavid.com, som jag länkat till flera gånger tidigare, har mer info om själva bilen. Där hittar man också den här bilden på Dan Gurney i sin AAR Eagle. Fler bilder i färg hittade jag också på ultimatecarpage.com.

Gurney-Weslake, som väl var stallet som bildades efter Eagle (lite oklar i hur det hela hänger ihop) har en officiell hemsida, men den innehåller nästan ingen info alls.

Tidigare har jag ju också tipsat om den där fantastiska bilden från Nürburgring som man kan kan som bakgrund. Inte så praktisk.. men väldigt snygg.. Och så har vi ju så klart Lill-Lövis egna skrivbordsbakgrund från SpeedCar… puh.. den suger.. (och jag har inte kvar Herberts på datorn längre heller)

4 comments

Leave Comment
  1. hi johnny!
    nice of you to comment and bother with the google translate. you had some really nice wallpapers, just let me know in a comment if you decide to post some more. those side boards for the slotcars where excellent!

Leave a Reply