Danskarna kan Formel 1. Eh.. va? Danskarna?

En kort nyhet från vår granne Danmark som kan få det att vattnas i munnen. Nu fortsatter de med Formel 1 på biografer, i HD, med fantastiskt ljud.. slurp, slurp.. Loppen kan avnjutas i vad de kallar biografens “bløde sæder”, vad det nu kan vara.. Hittade lite info på danska bilmagasinet. Kolla lank for att se vilka race de visar om någon nu ar i narheten av Danmark. 100 kronor per race kostar det, men man får 10 kr rabatt genom bilmagasinets hemliga kod.

Sist danskarna var ute med F1 på bio mailade jag ju till SF Bio har hemma, men fick svar att de dessvarre inte hade några liknande planer for Sverige.

11 comments

Leave Comment
 1. ja f1 på bio måster ju vara grymt. framførallt ljudet tænker jag. men klart, hemma i soffan har man ju en dator i nærheten vilket ær lite plus.. inte alltid 2 timmar racing ær så spænnande..

 2. Sebastian

  Kollade med SF tidigare i säsongen, men man kunde inte hyra en salong på söndagar så det går inte att fixa själv heller 🙁 sen kan man inte få in freesat och allt annat än ITVs sändningar är ju meningslöst…

 3. MR. Medeltid

  Allt annat än ITV är väl knappast värdelöst? TV6 med Janne och Eje ger britterna en god match.

  Jag vet att det finns mindre biografer som har digitaliserat sig och som visar eller i alla fall har visat F1 från TV6 på den vita duken. Tyvärr blev det aldrig att jag åkte dit.

 4. spännande med digitala biografer som visat f1, inte sett något om det själv.

  men att tv6 och janne och eje ger itv en match är väl att ta i.. nä, har man en gång smakat på itv vill man inte gå tillbaka. så ska f1 visas och kommenteras.

 5. Lisa

  :/

  Är det verkligen någon som sett ITV de senaste året? Lewis Hamilton i all ära, men det finns faktiskt 19 andra förare på banan. Eller? Brundle är väl helt OK, men de andra gossarna kan man ju få spader av numera. Dessutom pladdrar de genomgående alldeles för mycket. Ett pre- raceprogram av den kalibern som ITV har vore väl en nåd att stilla bedja om, men f.ö föredrar jag Janne och Eje, tack så mycket.

  Hoppas det blir bättre nyans på kommenterandet när BBC tar över, jag kan visst förstå att britterna är pro-Hamilton men det får ju vara måtta på allt.

 6. MR. Medeltid

  ITV är faktiskt inget vidare. Annat var det när BBC sände! Skönt att de återkommer nästa år!

  Riktigt nostalgisk blir man ju när jag får höra vår allas gud Ben Edwards kommentera loppen. Där kan vi snacka om någon som är oslagbar.

Leave a Reply