En-bild-om-dagen-bloggen ritar Brawn GP i väntan på Malaysia

Kvalificeringen, den ruggit spännande ni vet, börjar sjunka in och vår dagsmedia tar upp den på flera ställen (DN, SvD, EX, SVT, VG.no). Nu inträffar det där läget när man har en härlig helg framför sig, men bara går och väntar på att de de där 5 ljusen släckas..

Så slänger in ett surftips. Det är inte nytt, men det är kul. En av mina fasta punkter att besöka på nätet är bloggen CAR-A-DAY som brittiske konstnären Rob Ijema driver. Han målar helt enkelt en bild om dagen, mer eller mindre, och lägger ut. Alltid bil-motiv, och ofta F1-motiv. Idag är det Jenson Button i en riktigt snygg blyertsskiss som är objektet.

And by the way, since I know you’re a occasional reader of this blog Rob, keep up the good work! Thanks for the posts. Soon time to go back to the golden age of Formula 1 and try out another Ronnie Peterson pic? 🙂

10 comments

Leave Comment
 1. Christopher

  Skulle önska lite hjälp kring repriser av kvalificerings lopp via webben, idag kunde jag inte se kvalificeringen av Malaysia GP och vill gärna göra det för att få lite känsla inför morgonen. Använder Cdon men de visar inte repriser. Har någon koll på detta och hur jag ska gå vidare för att se repriser på nätet?
  Mvh/Christopher

 2. Donnart Andersson

  Det här kommer att bli spännande när ett nytt stall dyker upp, men var är Ferrari. Det kommer att bli spännande att följa Button.Nu har hanPole iMalysia GP å det innebär att inträffar inget med bilen vinner han.

 3. Erik R

  Va! 9 timmar sedan kvalet och inte en enda bestraffning, protest eller skandal. Vad ska vi då snacka om!!! 🙂

 4. Crouchen

  @Erik R.

  Jo, vi skulle ju kunna snacka om att Ferrari/Massa klantade sig rejält, eller om att Ferrari inte verkar ha tempot i alla fall. Sen kan vi snacka om att McLaren inte heller hänger med de snabba grabbarna…

  Vi skulle kunna snacka om att Brawn ser ut som att han har bott i en potatiskällare de senaste ~38 åren.

  Eller att F1 är roligare än någonsin, lätt bäst sedan Mexico-86! (Förutom USA-94, HV71s tre SM-guld, årets slutspel osv. Jaja, du förstår iaf.)

 5. Erik R

  Jag gillade att Massa var rakt på sak och helt ärlig i sin förklaring, och menade att det helt enkelt beror på att Ferrari fortfarande är ovana vid att inte vara ett av de absoluta toppstallen. Inte undra på det efter att ha slagits om segern i nästan varenda lopp i över 10 år.

Leave a Reply