F1bloggen.se nominerades till Stora Bloggpriset!

Det här var vad man i Norge kallar för glad-nyhet; har just blivit uppmärksammad på att de borta på Stora Bloggpriset listat alla bloggar som nominerats till .. eh.. ja, Stora Bloggpriset, helt enkelt. Och i listan återfinns Sveriges mest populära blogg om den ädlaste av alla motorsporter! Det var riktigt kul att se. Det var antagligen också riktigt långt borta att komma igenom hela vägen och få pris.. men en sak är säker, nästa år är det F1bloggen som tar hem bucklan för bästa Sport- och fritidsblogg!

Tack till den eller dem där ute för nominering!

7 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  man ska alltid fira när tillfälle ges. intressant att de inte har någon screening av nomineringarna. En av bloggarna (jag ligger hemma med influensa) innehåller ett (1) inlägg… från 2006… tungt.

 2. haha, ja med ett inlägg som dessutom är några år gammalt bör man inte komma långt.. men säg till om du hittar fler bloggar som har med motorsport att göra! jag tog en snabb kik, men efter alltför många modebloggar, eller “mode”-bloggar, så bara snurrade det i huvudet.. hade ju varit kul att se.

 3. Lisa

  Å Daniel jag tänkte rösta på dig men när jag äntligen kom till skott hade de precis stängt omröstningen. (jag är söligare än R29an – om nåt sånt är möjligt) Jag kommer igen nästa år!

  @ Sebastian – krya på dig! 🙂

 4. jo men det tror jag inte gjorde något, jag tror inte man kunde rösta på f1bloggen. det är bara att de har publicerat en lista över alla nomineringarna som kom in. men man kunde bara rösta på ett urval av dem. tror jag. annars skulle jag ju skrivit om det tidigare. är lite osäker på hur det där fungerade, var själv bara inne på det där bloggpriset nån enstaka gång.

  men som sagt, nästa år är målet att både bli nominerad och att hamna på “valbar” plats som man säger inom politiken. och så ta hem bucklan, eller vad man nu vinner.

 5. Lisa

  jasså minsann, jag kollade heller inte så noga eftersom omröstningen redan var stängd.

  Men om det är valbar plats som gäller så får vi väl köra litet lobbyverksamhet till nästa år då… 😛

Leave a Reply