Felipe, baby, stay cool.

Det finns en ganska bra norsk F1-blogg som heter f1-ojs.blogspot.com som jag knycker en del grejer ifrån ibland. Nu har OJS där borta snokat upp ett bra klipp från senaste regnloppet borta i Malaysia. Felipe Massa och raceingenjör Rob Smedley. Klart coolt svar från depån på Felipes stress över regnet..

13 comments

Leave Comment
 1. Erik R

  Jag garvade som f-n när jag hörde det där live. Lite skillnad i stressnivå jämfört med polaren som parkerade och gick och käka glass… 🙂

 2. Lisa

  Klart Massa var litet hispig, regn är ju inte hans favvoväder precis. 🙂

  Förresten var det inte konstigt att Kimi gick och käkade glass, han låg allra allra sist i fältet plus att det hade läckt in vatten i hans KERS som förstört isoleringen. (Ferrari skärp er, detdär låter livsfarligt!)

  Jag hade nog också gått och käkat glass i det läget, att ev. bli KERS-zappad låter inte som nåt trevligt alternativ…

 3. Meister

  @Lisa
  Det var ju inte första gången Ferrari hade problem med KERS den helgen heller så någonting måste ju vara helknas med systemet!

  För övrigt så bjöd ju Malaysias GP på en del kul saker. Kimi käkar glass i depån medan de andra sitter ute och blir dyngsura, Massa får ett nytt smeknamn och Buemis “Nooooo” när han tog en avstickare ut i gruset. 😛

 4. Lisa

  Italienska bilar och elektriska system – ingen bra kombination… 😛

  Skämt åsido, det är litet mystiskt att de har så mycket problem. Renaults KERS kommer ju från samma tillverkare och funkar som en klocka… (hittills, är bäst att tillägga!)

  Glad påsk, alla!

 5. Lisa

  Och jag skrev inte alls det senaste inlägget, fattar inte varför folk inte kan roa sig på annat sätt än att knycka andras signaturer, och dessutom skriva tonterias… :-/

  Men det är ju påsk, så då får man väl fiina sig i att en och annan häxa dyker upp.

 6. Erik R

  Rent praktiskt bröt alltså Kimi loppet vid rödflaggen? Hade det blivit omstart hade han väl inte fått starta om eftersom han parkerat i garaget och inte på gridden? Vad säger egentligen reglerna där?

  Bröt han i så fall för att bilen pajade, eller för att han var mer sugen på glass än att köra F1-bil?

 7. Meister

  @Erik R

  Rent praktiskt så bröt Kimi inte alls eftersom han parkerade efter att racet hade rödflaggats, hans resultat för Malaysias GP är alltså den 15:e plats han hade innan flaggan föll. Hade racet däremot startats om så hade det räknats som ett brutet lopp eftersom hans KERS-system läckte in vatten (vilket även Lisa nämner några kommentarer upp).

 8. lisa; förstod nästan det. och i och för sig, det är kanske en och annan häxa på gång i dessa dagar. och i och för sig.. det är ju så lågsäsong i cirkusen nu så att en blogg om f1 bara måste suga för tillfället.
  men, att ta andras namn är ett no-no här, hojta om det sker igen, så ser jag till att blockera användaren i systemet.

Leave a Reply