Fernando Alonso dansar hela vägen till banken

Alonso är ju klar för Renault, det har väl ingen missat vid det här laget. Också vår kära media skriver om det, vilket alltid är kul (Expressen, SvD, Aftonbladet, SVT och DN). Pengar kommer han tjäna så det räcker. SvD rapporterar att det handlar om 650 miljoner kronor för tre år. Skulle gissa att filmklippet nedanför visar Fernando på väg till banken?

2 comments

Leave Comment
  1. Alla räknar lite olika men enligt de flesta handlar det om 35 miljoner euro per säsong och sen ett kontrakt på två eller tre år (olika uppgifter, inget bekräftat). Däremot behöver man inte vara någon Bernie för att förstå att Alonso har en rätt öppen väg ut från Renault (till Ferrari) redan efter första året. Lite förvånande ändå att han inte kunde krypa upp i Kimis nivå, 365 mille per år.

  2. det där ryktet om alonso och ferrari är riktigt spännande. men var kommer det ifrån? har inte fattat det ännu. varför skulle ferrari vilja ha alonso? tycker det verkar mindre bra att dra in honom i teamet.
    så har jag svårt att se kimi och alonso framför mig. men kimi sa väl själv för inte så länge sen att han gott kunde tänka sig att raca med fernando så..

Leave a Reply