Fiat-reklam i verkligheten; Schumacher tar över ratten i taxi. Gick för långsamt.

I väntan på om Heikki Kovalainen går till McLaren eller Toyota (som det ryktas om) eller något annat team, och i väntan på vem som vinner slagsmålet om plats(erna) i Force India, så kommer här en riktigt off season-nyhet igen.

ard.de och flera andra tyska nyhetskanaler rapporterar idag om att då pensionär (som han kallar sig i Fiat-reklamen och visar Kimi hur man ska köra) Schumacher övertog ratten i taxin på väg till flygplatsen för att hinna i tid. Med familj ska han ha besökt Coburg för att köpa en Australian-Shepherd (en hund). Taxiföraren Tuncer Yilmaz berättar att färden sen gick i vansinnestempo och att Schumi körde som om kurvor inte fanns och om omkörningar av bilar på de mest omöjliga ställen.

Lokalblaskan Neue Presse har hela historien in i minsta detalj. Till dem berättar taxichaffis Yilmaz att han blev så i gasen (no pun intended som man säger) att han glömde ställa taxametern. Så när Schumi frågade efter pris fick han göra en kvick uppskattning. Han krävde runt 70 € och Schumi hostade snabbt upp 160. Snipp snapp snut, så var dagens solskenshistoria slut. (Pic från nohanjes på flickr.)

1 comment

Leave Comment

Leave a Reply