Final för årets säsong – och final i F1bloggen Racing League

Det drar ihop sig till säsongsavslutning och även om VM-titeln är avgjord så finns det mer att kämpa om. F1bloggen Racing League är långt från avgjord, men det är ett par stycken där i toppen som ryckt något.

Inför helgen är sista chansen att vässa laget och vara med i tävlingen. Tre översta platserna har fina priser garanterade! Det hela är så enkelt som att de tre översta mailar till mig när det är klart med poängfördelning. Alright?

Scuderia Gröna Linjen toppar för tillfället, men tänk på att det är gott och väl 200 poäng att lira om i varje omgång.

Jag har fått in flera tips på liknande stall-chef-tävlings-siter eller vad man ska kalla dem. Klart kul att ha i tillägg till tävlingarna. Får bli en genomgång av de innan nästa säsong också. F1manager är enkel, men funkar helt ok. Själv ligger jag dock och harvar nere på 40-50e plats så blir nog ingen topplacering av det.

10 comments

Leave Comment
 1. det är en sån där tävling, man väljer stall och förare och får poäng efter hur de kör. inga pengar annat än virituella inblandade, men vi har kört sen starten på säsongen. som lite extra tillskott till racen liksom. flest poäng vinner och eftersom jag utlovade priser innan vi drog igång så har jag jobbat ihop lite till de på pallen.. bara att hänga med nästa säsong, tänker att vi kör något liknande då också!

 2. Magenus

  Fan den där tävlingen har jag helt glömt bort juh…

  Ingen som kör GPRO.com förresten? Fasligt svårt faktiskt.

 3. Anonymous

  Jo, är I amatuer I gpro. Kört 2 säsonger och är på plats 32 I amatuer 10 (Andreas Petersson) och har en bra driver (110) med 220 talent och 225 concentrasion. Gjorde ett jätte mistag I racet men kvala mig in som 10 och var 6:a I qualify 1 med tiden 1.18.273

  • Magenus

   Nej det är mest bara siffror och statistik.

   Vill du köra själv så ska iracing.com vara något bra tydligen.

  • Crouchen

   Nej, men tror att trean får äran att betala Coulthards/Red Bulls fortkörningsböter i Indien =)
   Tvåan blir överröst med gratulationer medan ettan får en tavla av Rob Ijbema. Bugattin behåller Daniel själv!

 4. yepp, bugattin behåller jag själv.
  fast.. fick jag välja sportbil så hade det inte blivit en bugatti. audis r8 är nog så nära en perfekt bil man kan komma om jag får välja.
  såg en i göteborg sist.. fast han stannade inte när jag sträckte ut tummen och bad om lift..
  rob ijbema var en bra gissning! har klart tänkt tanken. men blir lite annat smått och gott!

  • Sebastian

   Bästa sättet att få en person med större bil än ballar att stanna är att visa fingret… ta det ett varv runt bilen och slink in i förarsätet… växeln i, ett till finger och plattan i mattan. Gets ’em every time… 😀

Leave a Reply