Formel 1 live streaming över Internet

[Detta inlägg uppdateras inte längre, i stället kommer ett nytt inlägg med uppdaterad information inför varje lopp. Kolla bloggens förstasida]

.

Här är länk till inlägg till MONACO GRAND PRIX!


:: LÄNKAR FÖR LIVE STREAM DIREKT PÅ INTERNET ::

Uppdaterar med länkar om jag hittar lagom till träning, kval och race här (till varje lopp om jag inte är borta..). En del länkar dyker upp just lagom till racen på söndagar, så det är bara att testa. Tipsa i kommentarerna!

BETALSTREAM
Här är goda nyheter, både CDON.com och Viasat OnDemand planerar att sända kval + tävling via betaltjänst på nätet. Ser ut som att priset är 49 kronor för kval och 109 för race (cdon). PC behövs. (Micke på F1nyheter har gjort en utvärdering av de här två tjänsterna efter två lopp här, resultatet inte särskilt imponerande dock..)

TV6 streamar kvalet står det på deras hemsida här; TV6.se/F1. Kostnad oklart, någon som testat? På cdon och ondemand kostar det ju en femtilapp. Så här skriver TV6 på sin hemsida;

Vi testar att streama F1 kvalet (Malaysian GP Qualifiers) på tv6.se lördagen den 4 april kl. 10.55!
Har du inte möjlighet att bänka dig framför TV6 lördag förmiddag, eller känner du att allting är mycket roligare på nätet – ja, då ska du definitivt besöka tv6.se och se F1 kvalet här!
10.55 drar det igång, så var ute i god tid för att inte missa en sekund!
Glöm inte att detta är ett test från vår sida, så har du problem så kommentera gärna här nedan.
OBS: Vi kommer att streama kvalet live. Det innebär att du endast kan se kvalet här på TV6.se samtidigt som det går i rutan.

Niclas tipsade just i en kommentar om följande sida; watchliveformula1.com. Runt 20 dollar för ett helt år, med Formel 1 och massa annat gott. (Flera har hört av sig i kommentarerna och avråder från den här tjänsten! Dålig valuta för pengarna. Tack till alla som rapporterat!)

Björn har tipsat om gratistjänsten FilmOm.com som han kopplat till sin TV. Värt att kolla upp! Lite svårt att läsa sig till hur den fungerar. Kommentera gärna.

Tyska RTL streamar också på nätet, man behöver proxy för att kunna se om man inte sitter i Tyskland, Österrike eller Schweiz. Länken finns här; rtl.de/sport/formel-1. Spanska kanalen La Sexta verkar sända online efter tips från Christian nedanför. Är ju i så fall på spanska så klart, men testa på http://www.lasextadeportes.com/formula1/tv/diferido/carrera.

.

P2P
SopCast har jag ingen koll på. Här finns klient att ladda ner från download.com i alla fall. Så tror jag man laddar ner en videospelare, finns längre ner på samma sida, och kopplar upp sig. Fungerar för PC verkar det som. Någon som kan mer och vet hur det fungerar/om det finns F1-streamar där så lämna en kommentar eller två! Här är länk till sändning från Elloh i kommentarerna;

MyP2P som jag fått tips om i kommentarer tidigare är väl en liknande tjänst, eller? Här är länken i alla fall.

.

PROXY
Har testat lite, fått det att funka ibland och misslyckats ibland. Har fått det att funka på ITV och kunnat se lopp på tjänster som tvcatchup.com när jag bara sökt fram en proxy-sida lite slumpmässigt. Just den länken har också BBC One står det, så kan vara värt att prova. Tipsa gärna om andra som verkar stabila.

Betalproxy; Vi har haft några olika sidor uppe (nojiga eller inte med vi kör med copy/paste på länkarna så de inte dyker upp direkt här från bloggen..). En som dykt upp är ukproxyserver.co.uk. Eidur har tipsat om en annan betalproxy han var nöjd med på lamnia.co.uk.

Gratisproxy; Så finns det massor av gratis alternativ där man bara går in på en sida, skriver in önskad adress och så kommer man dit, som om man satt i Storbritannien till exempel. Däremot brukar de vara lite skakiga de som är gratis, men klart värt att testa. Tänkte lägga upp några länkar här, men jag har inte testat dem så surfning på egen risk här. En jag har snappat upp är den här; http://www.docoja.com/blue/index.php. En annan med lista på olika proxys som är öppna finns på http://proxy.org. Tips från en anonym; http://www.goproxing.com. Och tips från JR; http://www.azproxies.com/proxy-lists/gb-web-proxies.html.

Förklaring från Lisa i tidigare kommentar på proxy; “Det hela funkar så att man ger webbläsaren order om att koppla upp via en proxyserver som har en annan IP-adress än den man vanligtvis har, och i detta fall ska servern med den nya IP-adressen befinna sig i Storbritannien. Sen när man inte vill ha proxyn längre raderar man bara adressen man skrev in i webbläsarens inställningar och vips är allt som vanligt”.

Här är tips från Christian på en sida hos Microsoft som förklarar hur man ställer in sin webläsare till en proxy; http://support.microsoft.com/kb/135982.

När man fått en proxy att fungera, eller beställt en, så finns BBCs sändning på denna direktlänk (dvs, inte helt säkert, BBCs hemsida är snurrig och rätt ut sagt kass på länkar, men jag tror det fungerar så att de har en fast adress för varje tävling men detta är huvudsidan, video drar igång när sändningen startar);
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/formula_one/default.stm

.

ADtelly har jag fått tips om i någon kommentar någonstans och den går väl in under rubriken proxy. Har inte testat ännu. Är visst ett plugin som man lägger i Firefox och så har man direkt tillgång till BBC mfl. brittiska kanaler. Hemsidan är cool, utvecklad av någon expat britt som ville kunna se TV. Om någon har koll på den så hojta! http://adtelly.tv.

.

:: BIOGRAF ::

Detta hör ju egentligen inte hemma här på ett inlägg om streamad Formel 1 på nätet, men missa inte att Ronnie Peterson Museum i Örebro visar tävlingarna 2009 på bio!

.

:: INTE FULLT SÅ DIREKT ::

Tänkte samla på en del länkar till var man kan hitta loppen för att ladda ner i efterhand också.

 • Racing-underground.com verkar vara en av de främsta. Värd att kolla upp. Lägger ut hela lopp och massa annat godis.
 • Freshf1.com uppdaterar med fräscha bit torrent efter loppen.

.

:: SNACK OCH ANNAT ::

Ingen lista är väl komplett utan lite länkar till forum där man kan hålla sig uppdaterad, också under racen! Om någon har fler så tipsa i kommentarfältet. Några svenska forum att kika in på för att tjata F1;

.

:: F1BLOGGEN RACING LEAGUE ::

Kul grej lite vid sidan av allt annat som aldrig blir för sent att anmäla sig till! F1bloggen Racing League på f1manager. Skapa ett stall, köp och sälj förare och var med och tävla. Vinnaren efter säsongen får fina priser ryktas det om..

506 comments

Leave Comment
  • Bone

   http://www.tvunetworks.com sänder danska tv3plus alltid live m danske tom Cristensen som bisittare. Välj watch tv och kanalen heter Danish delight. enklast sök på språk “danish” så hittar ni den. liten bild men helt ok kvalitet.

 1. Cow

  yepp.. tackar väldans. ingen tv här för tillfället. får gärna sniffa länkar inför alla lopp 🙂

 2. MR.Brownstone

  http://www.myp2p.eu är en bra site för samma ändamål.

  Sedan har inte ITV en speciell matning för UK och en för resten av jordklotet, det är bara någon som kopierar ITV:s stream, helt olaglgt.

 3. de brukar funka, men just nu ser det skakigt ut. men efter allt senaste trams från viasat och annat hoppas jag verkligen de tar fart. men har hänt nån gång att itvs feed inte fungerat. men bara ett lopp hittills tror jag. så tror de kan komma igång. annars hittar jag nog några via justin.tv eller liknande. men de brukar vara ganska dåliga. följde ett lopp för några helger sen via den och det var inte särskilt kul. ska leta ordentligt och återkomma när det närmar sig fuji speedway till helgen!

 4. JR

  Tack för dina tips – speciellt nu när F1 flyttar från TV6 till Viasatmotor. Någon borde starta ett upprop kring kanalbytet, på t.ex. facebook eller annan site.

  Viasat suger tungt efter deras beslut

 5. JR

  Daniel

  Såg din kommentar ang. protest mot Viasat och skickade ett mail till Viasat.

  Dessutom har jag upptäckt en ny bra F1-sida (F1bloggen) tack vare googlande om alternativa sätt att se loppen i framtiden.

 6. JR

  Läste på Teknikens Världs forum att BBC Sports kommer att sända säsong 2009 live på nätet.

  Goodbye and good night Viasat!

 7. JR

  Glädjande nyheter. Viasat visar de tv sista loppen i TV6. Tittarstorm lönar sig.

  Det ändrar dock inte min inställning till dem. Viasat suger fett.

  Goodbye and good night Viasat.

 8. Sebastian

  racing-underground är otroligt snabba med den svenska sändningen, men den är okomprimerad (4Gb) så det tar säkert mer än en halv dag att ta hem den. DaRmEtH är oftast först med ITVs sändning som h264. Riktigt bra kvalitet runt 1Gb. Brukar ta 5-7 timmar att ladda ner, men ligger inte uppe förrän 3-5 timmar efter loppet.

  http://www.darmeth.co.uk/ (registrera för att se torrentfilen)

 9. lars m

  Hoppas nu att BBC sänder över nätet. Så kan vi skratta åt Viasat. Och deras utalande att man gjode det för att tittarna ville ha det så. Säkert dom jävlarna vill bra suga pengar ur oss som gillar F1

 10. F1 Nörden

  Frågan lyder: Hur mycket pengar erbjöd McLaren Timo Glock/Toyota för att Toyotan skulle bromsa in sista kurvorna?

 11. Tomas

  hej F1bloggen, kul med denna grymma sida, kollar varje dag, vill bara meddela alla F1 fans därute som har problem med å få viasats sändningar med krångel med parabol mm mm att nu har dom äntligen lagt ut F1 loppen på deras ondemand tjänst, visst det kostar en slant, 109 spänn men det är det lätt värt om man nu verkligen vill se det, såg detta idag, men det många kanske visste innan men dock ej jag iaf, har både mailat och ringt deras kundtjänst om dettta men det va ingen som visste nåt om det, någon sa nåt om rättigheter hit och dit andra gången jag ringde…… men men nu finns det äntligen där å köpa, visst man kan ju kanske se det via nån gratis streaming men vill man lyssna på svenska med janne och Ejje så vill man, keep up the good work här på bloggen!!!!!

 12. haha, tomas! vi tänker helt lika, tänkte just jag skulle gå in och lägga till en kommentar här också, eftersom detta är min streaming på internet-sida. men, det jag skulle säga var att jag ska försöka få till ett inlägg till helgen om sändningar och möjligheter att se loppet.

  som jag sa tidigare tror jag det blir ruggit svårt att få tag på en öppen stream i början. men precis som tomas säger har jag sett att viasat ondemand sänder loppen, och det gör cdon.com också. det är väl samma företag så. en hundralapp, men det blir min lösning både för kval och race i början av säsongen!

 13. M

  Har slutligen böjt mig och skaffat Viasat Motor nu, detta trots att de i mina ögon inte är något annat än bovar och banditer. Dessutom tillhör jag den minoritet av F1-svenskar som inte anser att Janne Blomqvist är en bra kommentator.
  Vad fick mig då att ändå spendera en massa slantar på detta? Svaret är enkelt, en ovillkorlig kärlek till sporten med stort S. Formel 1 måste upplevas live och med bra bild enligt mig, har tidigare suttit med olika livestreamar på nätet för att följa träningarna och liknande men det ger inte riktigt samma känsla.

  Viasat må vara helt fel ute i sin taktik och jag lider verkligen med er som av en eller annan anledning inte kan skaffa kanalen.
  Nu ser jag bara fram emot den nya säsongen.

 14. Christian

  Sådär ja, bara att logga på en UK proxy och testa på fredag

  UK webproxy sök på Google:
  http://www.google.se/search?hl=sv&rlz=1C1GGLS_svSE312SE312&q=uk+webproxy&btnG=Sök&meta=

  Från: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/7755219.stm

  The BBC Sport website will carry live all BBC One, BBC Two and red button coverage of F1.
  There will be multiple live video streaming, which will mirror what is available on the red button.
  For the first time, video will be available in high quality, enabling viewers to watch on the internet near-television quality video.
  In addition to the live text commentary and news and analysis which was already a feature of the website, there will be a number of new features for 2009.
  These will include: extensive post-race video highlights; video race reviews by Murray Walker; interactive circuit guides; several blogs, including a diary-type F1 mole; columns; and comprehensive results and statistics.
  The new-look BBC F1 website will be launched in the run-up to the season.
  Mobile users will be able to access the latest news, insight and results.
  Lewis Hamilton starts his defence of the drivers’ title he won in dramatic style last year in Melbourne, Australia, on 29 March.
  We will provide further details of our coverage plans closer to that date.

 15. Pallef1

  Får inte det där med proxy att funka. De har ju en del att kolla på nu oxå. Känns som att de kan stoppa de tillfälliga ip adresserna på något sätt. Berätta gärna mer hur ni gör om ni får det att funka..

  Palle

 16. Hajen

  Hej
  Jag är också en av dessa svagsinta som gick och skaffade Viasat Motor.
  Mina planer var dock att få se f1 i HD om man ändå betalar. Jag skickade två mail till ComHem där jag fick lite snäsiga svar om att alla Viasats grejer sänds i HD. Grejen är den att det sänds enbart på Viasat Motor vilket gjorde mig lite snopen. Inte helt fel att slippa reklam men det känns dåligt ändå.
  Är det någon som vet ifall man skulle kunna få se f1 i HD från någon kanal?

 17. hajen; inte fel alls att ha viasat motor, den hade jag skaffat på en gång. och kommer skaffa motsvarande kanal här hemma så fort vi får klart med pågånende flytt. så deras attityd mot kunder är ju en annan femma..

  för min del blir det cdon eller ondemand, se länkar i inlägget, tills vidare tror jag.

  HD tror jag dessvärre det ser svårare ut med. har nog inte sett något om det. säkert någon annan här som har bättre koll?

 18. jo, en grej till bara. ser att jag har en massa inaktuella kommentarer ovanför från tidigare lopp. ska se om jag orkar senare ikväll att gå in och radera lite så det blir enklare att läsa. kanske samla ihop på något sätt. men de som inte hjälper alls längre bara raderar jag nog. som den här typ..

 19. Håller med Lars här ovan. Bra bild och ljud är A och O när det kommer till sport.
  Jag streamade hem Man United – Inter via Viasat och det var ju en osexig upplevelse, så det blev till att lätta på lädret och betala för hela Viasat sportpaketet. 99:-/mån är ju som hittat, jmfr 49:-/race med kass bild + att sitta och glo in i en pcskärm.

 20. Patric

  Är dt någon som har testat:
  http://www.watchliveformula1.com/

  US$ 19.95 för ett helt år rätt ju rätt schysst. Lagligt dessutom. Och inte bara F1 – massor av andra motorsporter också. Inkl. tidsträning och kval.

  Har surfat runt lite på sidan, men man kan tydligen inte se hur själva sänningen kommer att se ut…

 21. JR

  Vad heter det? Ingen kritik om det inte är konstruktivt.

  tvcatchup.com kräver UK ip-adress. Om någon har bra lösning på Proxy vore det fantastiskt.

  Ska självklart testa förslagen med som Lars och Christian skickade.

  Kolla även in
  http://forum.teknikensvarld.se/viewtopic.php?f=41&t=1466
  om länken tillåts av moderator? Allt för att förenkla för alla F1-fans.

  Vi vill alla ju bara se F1 LIVE utan Viasat-skrot.

  Efter Australien, kommentera gärna era erfarenheter av http://www.watchliveformula1.com/!

  Det är alltid värt dineros att se F1-live! Frågan är bara var smärtgränsen går?

  JR – F1-fan

 22. Cyberrobban

  MIsstänker att F1 inte produceras i HD ännu (2009). Så här står det på BBCs hemsida:

  We will not be able to provide F1 coverage in high definition this year. The BBC relies on Formula 1 Management (FOM) for the provision of all of its live pictures and as such the broadcasting of high definition pictures is dependent upon whether FOM uses HD cameras or not.

  Texten gäller visserligen BBCs tjänst “Red Button” (interaktiv TV) men det låter ju inte lovande.
  —-

  Är det någon som har erfarenhet av att titta på BBC med proxy. Jag kan inte hitta någon länk att gå in på (har inte bytt till brittisk proxy än). Är länkarna dolda för oss ute i Europa, eller är det jag som är blind och har missat dem?

 23. JR; tack för länk. alla länkar är tillåtna. F1bloggen har aldrig varit rädd för att dela med sig av lite link-love heller. och allt som har med sändningar på nätet, på tv eller på bio eller andra ställen är högst relevanta och välkomna!
  däremot så fastnar ofta länkar i systemet så jag måste gå in manuellt, därför kan det ta lite tid ibland.

 24. Sebastian S

  Kollade med Cdon om deras Live-sändning:

  “Loppet kommer att sändas i 800 kbps i 720 x aspect ratio.

  Det är Janne och Eje som kommenterar Formul 1 denna säsong.

  Tack för du kontaktade oss”

  Tänkte köpa de loppen som går på udda tider, middagsrace/kvällsrace får man kolla på den lokala sportbaren =)

 25. Jimmy M

  Hej,
  Jag testade proxy och bbc grejen som Christian skickade och jag tror det skulle fungera bara jag inte får “Java Script not enabled” i IE hela tiden!… jag har ju Enableat Java Script!.. :/

 26. Jörgen S

  God Morgon,

  Kollade just på den ryska siten LiveTv.ru på en NHL sändning med lite skiftande kvalitet.
  F1 träningen straxt kommer också sändas, 3 feeds finns uppe redan men det verkar vara på språk som inte jag förstår i alla fall ;-).

  Testa:

  http://livetv.ru/en/eventinfo/21488/

  Lycka till!

  /Jörgen

 27. Patrik

  Såg det precis efter man uppdaterat och gått tillbaka hit. Var tvungen att slänga ett öga på småbarnen =)

  Länkarna fungerar bra för er andra som inte provat ännu. Hoppas någon kan hitta en stream med bättre bild och ljud senare under säsongen.

 28. chribsson2@flashback

  Hej på er! Jag var så desperat att jag betalade $19.95 till http://www.watchliveformula1.com . Har nu nyttjat tjänsten under de två fria träningarna. Vad fick man för pengarna? Jo en mycket amatörmässigt hopsnickrad hemsida med ett antal länkar som i bästa fall gick till någon “piratströmmare”. Det fanns fem länkar upplagda till fria träningen. Två gick till Japansk baseball och de andra tre ledde i slutändan till en sändning som fungerade. Det var samma sänding. Kvaliteten var dålig men man slapp iallafall kommentarer på Ungerska eller liknande.

  Sammanfattning: Jag kan inte rekommendera tjänsten eftersom det enda den gör är att länka till sändningar som man kan hitta själv.

 29. beatle

  @CHRIBSSON2…
  Tack för tipset! Jag satt med kreditkortet framme när jag läste din kommentar så nu är wathliveformula1.com $20 fattigare. He he he…

 30. Nisse

  Patrik: Precis vad jag misstänkte när jag läste igenom deras programförklaring. Hade annars tänkt offra några dollar på prov, behöver inte det nu. Tack!!

 31. chribsson2@flashback

  Jag tänkte på en sak: Förutsatt att den här indiske genlemannen levererar bra länkar, är det emot reglerna att posta dem här då? Eftersom jag har betalat så kommer jag ju ändå att kolla igenom hans lilla lista inför varje event.

 32. chribsson2@flashback

  Bra då kommer jag att i möjligaste mån posta länkarna här. Lovar ingen kontinuitet dock

 33. by the way.. har inte bestämt mig helt om jag ska sätta klockan till 4 i natt..
  kanske fuskar lite och tar halv fem typ.
  någon här som satsar på att komma upp?
  (ska försöka rensa lite här i kommentarerna senare igen, det blir så jäkla många. lägger in en del i artikeln kanske. såna som den här försvinner..)

 34. christian

  tvcatchup.com fungerar mkt bra, jag har precis kollat på slutet på TopGear, bra ljud och bild.
  Googla efter en UK proxy, skaffa konto och börja kolla. (ärligt talat har jag ett avsnitt CSI som rullar i en annan tab just nu)

  Det är lite meckigt med proxies men om du ger det lite tid så hittar du säkert någon som fungerar, räkna dock inte med att du kan använda en och samma vecka efter vecka, men när du har bild så byt inte 🙂 då lirar det juh…

 35. christian

  Jag kan rekommendera tvcatchup.com har precis kollat på slutet på ett TopGear avsnitt och har faktiskt ett CSI rullande i en annan tab just nu 😀

  Bra bild, bra ljud och ingen mysko ryska eller liknande, det finns gränser för vad jag står ut med för att se gratis tv

  Testa själva, det krävs en uk proxy (lite meckigt med proxies men värt det) och ett konto men det fixas ganska enkelt. Googla lite efter proxy och du hittar säkert en som funkar, räkna dock inte med att du kan använda samma varje gång förmodligen måste du byta, det räknar jag med iaf.

  BBC One sänder Melbourne via tvcatchup hela helgen, live and direct 🙂 I Like

 36. roger

  nån som testat med proxy, jag gick in på ett ställe, proxify.eu och där klistrade jag bara in webadress till BBC, men nån rödknapp hittade jag inte, dock så är det inga sändningar nu.

 37. chribsson2@flashback

  tvcatchup verkar ju vara ett riktigt bra alternativ.

  För de som inte orkar hålla på med proxy så återkomer jag med länkar framåt träningsdags. Det har nämligen lagts upp ett 10tal till nu så jag provar ett par st. och återkommer senare

  P.S Daniel jag mailar

 38. @chrib. cool!

  @roger: bara googla. jag har kört med den här nån gång och fått det att funka; http://proxy.org/. där bara väljer man en i listan och skriver adress i rutan där. tricket är att man surfar via en server i ex uk, så ser det ut som att man sitter i uk och får tillgång till en del sidor. samma i tyskland osv. men de är ganska skakiga så finns betalalternativ också. samma sak där, googla eller se tips här i inlägget.

 39. roger

  men funkar det om man kör med router, måste inte datorn vara direkt kopplad till nätet, för jag såg ingen skillnad på BBC sida.

 40. chribsson2@flashback

  HeHe här sitter man och är glad över att få bild överhuvudtaget och så snackar ni HD-sändningar….material-lirare….

 41. chribsson2@flashback

  Känner att tröttheten
  börjar göra sig påmind så jag lägger upp de som funkar nu först och ett par andra längre ner:

  http://www.justin.tv/milanos (spanska tror jag)
  http://www.justin.tv/mauro_conde (ingen kommentator vilket kan vara skönt)
  sop://broker.sopcast.com:3912/71091 (ingen sändning just nu men funkade igår)

  tvants://list.tvants.com/tvants/?k=2d3ac5a502afde7f603721509bffccb5 (kräver TvAnts)
  http://www.justin.tv/six_tv2
  http://www.justin.tv/dimoni

  Ingen av sändningarna håller kalaskvalitet men sopcatsändingen var bäst igår.
  Hoppas detta hjälper något stackars Viasatoffer att få se lite racing.

 42. Lasse

  Vill bara passa på att tacka! Det är ju helt underbart att få sitta och se och höra BBC sända F1. Tack alla.

 43. ahma

  Kollar via CDON på träningen nu – halvtaskig stream från danska Viasat TV3 PULS. Kommentatorerna vet vad de snackar om – men det danska språket är det ju inte alla som förstår. Men, vad kan man begära för 29:-… Undrar hur det blir i morgon?

 44. F1nörden

  Tack GRIZZLY du hade hittat en bra länk…

  Oj Oj Oj vilket kval…

  Honda sliter nog håret av sig just nu för bilen(Brawn GP) var ju ändå designad för att köras med en honda motor med vilken den troligen hade varit ännu snabbare…

 45. Johan

  Använde CDON.COM idag och blev riktigt förbannad när sändningen var kommenterad på DANSKA!!! Fattar inte ett skit och blev riktigt förbannad. Begärde helt enkelt pengarna tillbaka. CDON verkar inte vara ett alternativ för mig. De sände ju också reklam! Har ju redan betalt och vill därmed slippa totalt meningslös dansk reklam…

 46. roger

  jo om man kan hitta en proxy som inte kostar en massa.
  annars så vet jag inte hur man ska få det att funka, fattade inte länken ovan 🙁

 47. terry

  Såg kvalet både på tv 6 på tvn och från cdon på datorn… Blev också besviken då jag tidigare i veckan mailat dem och frågat och de skall sända från viasatlänk med våra svenska komentatorer som sitter på viasat motor eje och i morgon även lill lövis.

  Skall kolla igenom era länkar och se om det finns någon med skaplig bild för loppet i morgon. annars får man väll köpa igen och hoppas att det går att se åtminstonde.
  🙂 F1 vill man ju ha men inte en stor ful parabol…

 48. det låter ju väldigt märkligt det terry och andra berättar. jag har fått helt klart för mig att på cdon eller viasats egna ondemand så skulle det vara den svenska sändningen rakt av. riktigt dåligt att då länka in någon annan. särskilt när man ställer upp och betalar ganska ordentligt med pengar för nöjet..

  justin.tv som de flesta länkar går till fungerar faktiskt bra ibland, men så är det ju lite osäkert och ostabilt ibland. har själv suttit något lopp och varit helt beroende av att hitta länkar och då är det lite svettigt.

  en brittisk proxy, så köra över bbc eller tvcatchup är klart att föredra. samma sak där, jag har flera gånger fått det att fungera bra med de gratissidor som man hittar på google. men det är osäkert. betalproxy funkar kanon och ett absolut alternativ.

  när detta är sagt, så fort inflytt i ny lägenhet i juni är klart blir det nog viasat motor, eller viasat sport, just det där är lite rörigt här i norge.. men god tid att ta reda på så.

 49. Tomas

  dansk kommentator???? men det står ju att det ska skulle va på svenska, va det nån som kolla kvalet via viasats ondemand då? men cdon och viasat e väl samma eller?? imorgon åker jag till en bekant och kollar men senare kan det ju bli viasat via nätet å pröjsa för och se det, men aldrig i livet om det inte är på svenska som det sänds

 50. Tomas

  vill inte chansa med nätet och ondemand imorgon “om” det nu kanske skulle bli nån bugg av nåt slag, (kör trådlöst med) nu när det är så satans spännande med första racet, man vill ju inte missa en sekund, och som sagt risken med å få höra danska som F1 vännerna här har berättat, imorgon smäller det, äntligen!!!!!!!!

 51. Christian

  Jag kommer att köra via tvcatchup imorgon, har dock noterat att för att det skall fungera så måste man ställa in proxyn i sin browser, alltså siter som erbjuder proxy på sin webbsite (liknande goproxing ovan) fungerar väldigt sällan.

  Just den ovan testade jag precis nu och den lirar, nice 🙂

  Jag skall försöka titta in här imorgon strax innan loppet för att kolla läget.

 52. Mattias

  TVCatchup verkar funka fint med proxy, hoppas det funkar imorgon bitti också *håller tummen*. Viasatan ska inte få ett öre av mig.

 53. Peter Crouch

  Det funkar kanon just nu iaf Mattias, ser inte att det ska hinna ändras på något vis.

  Enligt mig kommer F1-intresset garanterat att urvattnas i Sverige pga VIASAT, det är synd för att hålla mig till god ton.

  God morgon på er!

 54. Peter Crouch

  Alltid Michael Schumacher, men det håller aldrig nu för tiden…
  Nä, Raikkönen är det som gäller. Kanske än mer att McLaren ska göra bort sig helt iofs. Vore kul om uppstickare tog chansen denna säsongen, men som sagt – McLarens växellådor får hemskt gärna strula.

  Fick du löst det?

 55. Peter Crouch

  BBC one är det som gäller, däremot sänds BBC news på ettan just nu – så du kanske kollar på rätt.

 56. Peter Crouch

  Yupp, men bara 17 minuter till sändning…

  Dags att stänga av den här äckliga Windowsburken i några minuter så den inte hittar på något under racet.

  Ha det

 57. Christer

  Någon som får samma felmeddelande när jag via proxy går in på bbc ?
  adobe flash player 10 körs långsamt – och sedan vägrar sidan att laddas

 58. metro

  Kent okej. Läste nått om det på aftonbladet nämligen, men det kanske inte börjar gälla i år då.
  Nope för mig fungerar det bra. Jag kör iofs firefox.

 59. @metro, har några storys på det där. ser ut som att guldmedaljsystemet kommer nästa år dock. är väl mest bernie som gillar det dock..
  http://f1bloggen.se/2009/03/21/fia-skrotar-guldmedaljsystemet-efter-kritik-sprickan-mellan-fia-fota-och-bernie-allt-tydligare/

  har testat goproxing och fått det att funka tidigare. kan kräva lite jobb, men funkar det så.

  däremot är bbc lite svår. den där länken i artikeln till tvcatchup är mycket bättre, däremot inte helt samma bild tror jag.

 60. talander

  Var inne och titta på tvcatchup men det krävs ett namn från någon som har bjudit in dig, hur löser jag det?

 61. talander

  På bbc så står det The live media player could not load the programme data at this time, please try again later

 62. antti

  jag tittar på bbc nu, inga som helst problem… skrev bara in tvcatchup adressen i goproxing… funkar som smort…

 63. talander

  japp goproxing och sen adressen, stämmer det eller gör jag fel, måste få det att funka, ont om tid

 64. coolt när det fungerar. gör det inte det så har jag hittat några ok streams som jag uppdaterat med överst i inlägget! stort tack till alla som hjälper till!

 65. erik

  Viasatondamand funkade riktigt risigt. 2-3 avbrott (fick starta om applikationen)och långt ifrån ens SDTV kvalitet. Inte ett dugg värt de 109kronorna…

 66. Peter Crouch

  Vilken succé, F1 är bättre än någonsin!

  Visst, Ferrari gick bort sig och det är ju aldrig trevligt – men vilken säsong vi kommer få!

  Och VIASAT kan skita ner sig…

 67. Lasse

  Jösses vilken skillnad – BBC mot det TV6 förra året levererade (kanske är de mycket bättre nu?) BBC är så oerhört mycket bättre och ingen reklam. Inget Viasat Motor för mig.

 68. roger

  Underbar sändning från BBC, helt ok bild med suveräna kommentatorer.

  Bra race och kul för Jason B.

  Tack för en bra F1 blogg, bra jobbat Daniel.

 69. Daniel

  Blev riktigt nöjd med BBC sändningen. Inga avbrott och streamen funka perfekt. Blir att köra den varje tävling.
  Och vilken tävling det blev. Säsongen kan bli riktigt spännande. Hoppas på att Brawn teamet kan hålla ihop det dom lyckats prestera nu.
  Viasat är ju pinsamt dåligt när folk betalat och det inte funkar.

 70. Thomas

  Hej,
  Var det någon mer än jag som testade viasat on demand web streaming?
  Hade ett 10 min avbrott mitt i racet, missade Nakajimas avåkning och hela SC.
  Sen frös bilden när det var 4 varv kvar så jag missade hela målgången! Efter detta laggar det som f/¤&/(n hela tiden.
  Har ni andra haft liknande problem?
  Nu är det bara vänta tills de på RU vaknat, loppet måste jag se utan avbrott!

 71. Mikael

  körde med viasat on demand, hade också ca 10min avbrott mitt i racet och ett kort på ca 15 sek senare. Aldrig mer! sen var det dålig bild kvalite också, absolut inte värt 109kr

 72. Terry

  Jag hade fantastisk bild för att vara över nätet genom viasatondemand. speciellt efter gårdagens sunk med cdons danska kanal.

  avbrottet på 10 minuter verkar de flesta ha haft vid SC och avåkingen… efter det hade vi ett kortare seckunders avbrott ca 2 varv från målgång och denna andra avbrott verkar ju ha varierat. Precis som jag har flera skrivit till viasat och vi hoppas ju på att få svar och lösning på hela problemet för kommande lopp. Jag skall försöka koppla upp mig på tvn nästa gång och hoppas bilden håller för det.

  Dålig bildkvalite vet jag att de har haft en lösning på i listan för hjälp… men vad och hur mycket det hjälper har jag inte behövt kolla i dag då jag varit nöjd med bilden.
  Hoppas viasat ordnar detta

 73. Terry

  Ni som kollat på BBC har det varit över parabol eller någon bra sändning över nätat?
  Hoppas på att kunna se bra F1 lopp i fortsättningen. Ja utan massa avbrott man inte kan vara säker på när de kommer eller hur länge.

  som tv6 avbrott för reklam vid kvalet, och tidigare år då de visat loppen. vad kan inte hinna hända under den tiden!

 74. Daniel

  Jag kollade på BBC över nätet.
  Registrerade mig på denna sidan
  http://www . tvcatchup . com/ (verkar inte funka nu, hoppas det bara är tillfälligt)
  och sen körde den genom fake proxy här
  http://www . goproxing . com/

 75. Terry

  Åh… TACK För proxyn och länken… kollar av det lite nu och det verkar funka. bra bild, sedan blir det ju alltid lite sämre med snabba sporter men åh… TACK kommer defenetivt bli ett alternativ. Inte för att det är gratis utan för att förhoppningarna är att det skall funka och för att försöka få Viasat att förlora så mycket som möjligt.

 76. Pingback: Bra sida av AB..! « Petrify’s Blogg

 77. Peter Crouch

  @Undercover:
  Det är juh inget någon kan stoppa direkt, tvcatchup är fullt laglig i GB – de “sänder” bara standardkanalerna som alla har där borta. När det gäller proxyn kanske goproxing kan stoppas på något vis men det finns säkerligen tusentals andra som kan göra samma sak…

  Det enda “fel” du gör genom att kolla på F1 på detta sätt är att du utger dig för att vara i GB, låter inte jätteolagligt enligt mig…

  Skulle bara vara extra kul om VIASAT lägger pengar på att försöka förhindra detta, det skulle vara väl investerade slantar det.

  Snart ska dem la försöka förbjuda internetradio också, där kan man ju hitta massa hemska utländska kanaler… Och blandband ska vi inte snacka om, brrr – tänk att folk kan spela in en låt och sen lyssna på den flera gånger utan att betala royalty… Nä, sorry. Nu kom jag in på IPredlagen här också – vi glömmer det…

  Summan av kardemumman (som man kan säga om man är född på Hedenhös tid) är väl helt enkelt att jag inte ser att detta skulle kunna förhindras, bara bra om VIASAT uppmärksammar bloggen skulle jag säga faktiskt.

  Tack alla ni som arbetar med bloggen och alla ni som delar med er av era erfarenheter!

 78. terry

  att kolla över den kanalen genom proxyn bara låser sig efter en stund? hur gör man?
  har både exlporer och firefox.

  när bilden låser sig detta efter en bra stund kanske 15 minuter 30? så kommer den inte igång igen…

 79. Peter Crouch

  @Terry:
  John? Nähä…

  Jag hade inga problem under F1-sändningen. Testade nu också – inga problem. Jag vet inte vad det kan bero på men problemet ligger på din sida av Nordsjön iaf.

  Det skulle kunna vara så att streamingen stoppas om uppkopplingen går under en viss gräns, andra gissningar är att det skulle kunna ha med 1) en klen processor, 2) ett klent grafikkort, eller 3) ett argt antivirusprogram att göra.

  Kör du med trådlös router kanske du skall testa att sladda in datorn direkt mot nätet, en W-router kan ju fladdra till lite då och då.

  Brukar du kolla på film eller så via datorn annars? Det skulle kanske kunna vara så att du har en massa fina energisparfunktioner aktiverade som kanske slår av hårddisken, grafikkortet, nätverkskortet eller nåt liknande efter en viss tids inaktivitet och att sedan datorn tycker att du är inaktiv när du bara sitter där på sofflocket och glor på skärmen. Prova att ta bort dem grejerna eller pilla lite på musen var tionde minut typ, skulle kunna avhjälpa det hela.

  Om inte det funkar så kan du ju alltid prova att stänga av ditt AV och din brandvägg och se, har ingen aning om detta ens kan vara orsaken men prova iaf.

  Själv kör jag med IExplorer så det är inte där problemet ligger.

  Du har väl betalat TV-licensen?

  I värsta fall så får du leva med avbrotten, vid stopp så klickar du bara GoProxings “Go”-knapp högst upp på websidan så laddas sidan om. Kommer det upp reklam då så kommer det ganska kvickt en “Skip Ad”-knapp högt upp till höger.

  Ps. Jag tror på uppkopplingsbekymmer och att du har en trådlös router.

  Lycka till, du har flera dagar på dig att lösa ditt bekymmer.

 80. Mattias

  BBC1 sändningarna håller verkligen bra kvalité, inte minst med tanke på hur mycket mer välkomna dom är bland teamet och i pit, och överlag mycket mer kunniga som kommenterar och gör reportage! Viasatan kan sätta sig på skampålen!

 81. terry

  Hej!
  Peter Tack. jag skall kolla min sambos stationära dator. ta en sladd in i de bärbara och ta ner antivirus programet… men jätte snällt, då vet jag att det är min sida jag får käma med. Vet mycket väl vad det förbaskade virus programet kan ställa till med… så jag är väldigt tacksam för den hjälpen.

  film kollar jag inte ofta på men nu under 2 veckor har jag kört lite med det… då var det också lite instälnngar för att det skulle komma igång. sedan var det klockrent… så jag skall pula lite och kommer säkert få igång det.
  Ha en toppen dag alla, och tack för hjälpen nu kommer det bli F1 sändningar förhoppningsvis utan avbrott :), blir spännande att se om man får något svar från cdon och viasat ang problemen de haft,,, annars får man väll ringa och skälla på dem…

  som min sambo sa England, storbritanien… Ja det är hjärtat av F1 och de har bra koll och är noga med att allt skall fungera bra…
  Toppen,… F1 säsongen kan fortsätta 🙂

 82. erik

  Hej,

  Jag reklamerade söndages lopp hos viasatondemand pga kvaliteten och avbrott och fick följande svar:
  —————————————————
  Hej.
  Tack för du kontaktade oss.
  Det som inträffade vid Formel 1 sändningen den 29/3 berodde tyvärr på ett
  hårdvaruproblem hos vår leverantör. Detta resulterade i att uppkopplingen
  mot våra kunder var instabil under två tillfälle i loppet. En del kunder
  har fått upp ett meddelande om att sändningen startar inom kort.
  Vi ber verkligen om ursäkt och vår leverantör undersöker det inträffade.

  Vi vill kompensera detta missöde med en värdekod för valfri artikel
  på vår tjänst, om det skulle finnas andra sportevenemang eller filmer du
  önskar se hos oss.
  ————————————————-

  Värdekoden håller jag för mig själv 🙂 så det blir “gratis” under nästa lopp för mig iallafall..

 83. Thomas

  Jag har fått samma svar, både från Cdon och Viasat.
  Koderna behåller jag också själv 😉
  Så jag ska ge Viasat en chans till.
  Vet inte hur BBC sändningen var, ska se på ett lopp innan jag uttalar mig om dem men jag tycker att Blomman, Eje, Frida och Stefan gjorde ett bra jobb nere i Melbourne.
  Synd är bara att Viasat ska trassla till det så förbannat.
  Har tyvärr inga bra erfarenheter av Viasat sen tidigare men tycker helt klart satsningen med en egen motorsport kanal är helrätt det enda man kan klaga på är tillgången på kanalen och distrubitionen.
  Jag säger bara en sak, lär av Eurosport player!
  Du får kanalen över internet för 49 sek/månad eller 390 sek i årsavgift.
  Tekniken funkar klockrent! Inget lagg eller brutna sändnigar hittils.

 84. Jocce

  @Fredry
  Sitter på jobbet just nu, om du ej fått en invite redan så skickar jag en när jag kommer hem och har access igen.

 85. Mikael

  @Mikael

  Vet inte exakt vad den kostar, men vi gick ihop tre stycken för att kunna få ner priset (THREE USER ACCOUNT). Det kommer att hamna på ca 100 spänn/månad.

 86. Johan

  Re:Mikael

  Vad är det för vits med att streama då? Det kostar ju 99:-/mån för Viasat Motor….Sannolikt avsevärt mycket bättre bild på plasman än via data/plasma.

  Vitsen med att streama är ju att ha det gratis och då får man räkna med lite sämre bild.
  Det är i alla fall vad jag tycker.

 87. Mikael

  @JOHAN

  Det har du helt rätt i, men nu är det så att jag har Canal Digital och kan inte komma åt F1:n på något annat sätt och jag tror att det är många som sitter i samma båt som jag.

  Proxy-tjänster som är gratis brukar vanligtvis vara ganska svajiga, därför tipsade jag om denna betalproxyn.

  Att man även kommer åt http://www.hulu.com är ju en trevlig bonus.

 88. Jimmy

  Om nån är intresserad av att splitta kostnaden för Viasat Motor och dela den på en privat högkvalitets stream så hör av er via mail!

 89. Eidur gudmundsson

  jag skickade mail till dig om adtelly men då va den beta och gratis. men nu kostar den.
  jag har slutat med allt strul och köpt access till vpn server hos http://www.lamnia.co.uk/index.html i 1 månad till att testa kostade £6.50 GBP som runt 77 svenska kr. och jag har varit mycket njöd med deras service, snabb många serverar att välja mellan( 5 uk serverar,2 usa serverar+1canada)
  jag har med deras vpn tittad på alla träningar, kval och race. sen när racet er slut kan du se det på iplayer. live sändningar finns på bbc one och tvcatchup.

 90. Wrigleys_

  Har testat olika proxy’s men den säger bara.

  TVCatchup requires the free Adobe Flash Player. Click here to install.

  Fast jag har installerat den.

 91. Z

  Då har du en proxy som ej tillåter flash, leta upp en ny. Finns gott om gratisproxys som funkar.

  TV6 floppar som vanligt… får inte ens igång bilden.

 92. ?

  ?: Jag har faktiskt ingen tv. Jag har en projektor dock, men ingen mottagare för tv-signaler. Om jag bortsett från F1, så är det helt klart bland det bästa valet jag gjort.

  OnT: GO BUTTON GO!

 93. ?

  Då är jag med! Började fundera på om ni inte visste att dom fortfarande sände kvalen på tv. Sen om man ändå ska streama så är ju bbc:s kommentatorer mycket bättre. Svårt att lyssna på Janne och Eje efter att man tittat på bbc ett par gånger. =)

 94. Tvodka

  Free Trial Request

  All users are permitted to a one-time FREE TRIAL of UK Proxy Server. These trials last between 12 and 72 hours from the time they are issued. We are not able to offer any free trials for USA Proxy or Malaysian Proxy, only the UK Proxy.

  It is essential that you register with us before you can start your no obligation FREE TRIAL.

  Once you have registered then please visit our Support Suite (opens in new window) and login with the email address and password that you used to register on this website.

  Once logged into our Support Suite then please select the option: Submit Ticket and from the next page select Free Trial Request which will allow you to submit a trial request.

  * Our current FREE TRIAL will run until Saturday 4th April at 8pm UK BST

  http://www . ukproxyserver.co.uk/info/free-trial-request/

 95. Tvodka

  BBC Formula 1 Malaysian Grand Prix
  Get your FREE TRIAL now and don’t miss any of the action!
  (Trial Offer Expires: Saturday 4th April at 8pm UK BST) = kl 19:00 svensk tid, Lördag

  http://www . ukproxyserver.co.uk/index.php?_a=viewDoc&docId=15

 96. Tvodka

  Formel 1: Malaysian GP
  Apr 5 2009 10:30

  http://www . ukproxyserver.co.uk/info/free-trial-request/

  Once you have registered then please visit our Support Suite (opens in new window) and login with the email address and password that you used to register on this website.

  Once logged into our Support Suite then please select the option: Submit Ticket and from the next page select Free Trial Request which will allow you to submit a trial request.

  kan verifiera “as of now” det fungerar!! kan se via iplayer
  minst lika bra kvalitet som via viasat eller cdon

  kör med os=windows vista, browser=firefox, foxyproxy plugin= lätt att konfiguera proxy inställning
  (firefox+foxyproxy fungerar också på osx)

  registrera free trial och få proxy ( ip och port, användar namn, lösenord)
  ställ in webbläsaren
  gå sedan till http://www . bbc.co.uk/iplayer/ titta på F1 !!!

 97. Mattias

  @Jimmy, med IPRED i Sverige så lär du inte få vara ifred speciellt länge om det streams från svensk tv.

 98. chribsson2@flashback

  Panik! Har gett upp och pröjsat på ViasatOnDemand. Men jag har ingen aning om köpet har gåt igenom. Direkt efter kortköpet kommer mediaplayers “bar” upp men ingen info eller så. Svaret på kundtjänten var obetalbart; “Vi tror att det kanske funkar kl.10.30 ring om det inte gör det-men det är lite konstigt att du inte fick information om transaktionen…..” Tack för hjälpen:whoco5:

  Är det någon som vet hur det brukar funka på VoD, kundtjänsten vet det ju tydligen inte…..

 99. Rotiz

  Grizzly, det där är klockrent. Tack så mycket! Får hoppas det funkar hela racet. 🙂 Tog 30 sek att få det att fungera.

 100. Rotiz

  För er som inte vet om det kan det vara kul att veta att det finns live timings på formula1.com. Mycket praktiskt.

  Daniel: Jag tror det kan vara lite problem med bloggen, när jag skulle skriva det här så var mitt namn Talander, vilket det naturligtvis inte är. 🙂 Har stött på det någon gång tidigare sen uppdateringen.

 101. whitewheels

  Vid detta race var det ingen “hemma” på watchliveformula1.com ,ingen uppdatering sedan kvalet. Förstod iof redan vid förra veckans race att man slängt $20 i sjön.

 102. Ronnie

  Läste inte senaste inläggen om tvcatchup så hoppas det funkade för er.
  Många länkar ovan hänvisar indirekt till JustinTV, där sändningen försvann efter 10 min 🙁 Många andra länkar funkade inte alls, alternativt visade inte F1.
  Vilt sökande hittade jag http://sport-streaming.net/formula1.html. som funkade klanderfritt efter att ha installerat sopcast.

 103. chribsson2@flashback

  whitewheels>> Nej det var verkligen $20 i sjön…direkt efter racet funkar siten igen med ca 35 länkar till olika (icke fungerande?) streamar….vilken liten filur han är den där Indiske gentlemannen….jaja- lärpengar.
  Själv bet jag i det sura äpplet och köpte från ViasatOnDemand. De hade tekniska problem och jag fick se starten på en grynig variant på Justin. Viasat kom igång lagom till regnet….suck

 104. Pelle

  Har fått fart på FilmON och kan konstatera att Viasat kan TORKA sig.
  HD streaming i relatid, av ett 20 -tal olika kanaler bland andra BBC1.

 105. Meko

  Har precis som Pelle ovanför kollat på FilmON, och det funkar klockrent.. Även Eidurs förslag om Timezonetv funkar ypperligt.. TvCatchup funkar på ett par olika proxy, även detta kanon.. Har kollat in och fått fram Mediaspelaren på RTL:s sida, men ingen sändning förräns på lör 18/4 kl.10.30, därför kan jag inte konfirmera denna ännu..

 106. Jooney

  Den här sidan har gjort mer för fansen än vad viasat lyckats med under alla deras år. Jag själv stöttar och hjälper alla vänner som vill, om hur man ser F1 via live streaming allt för att undvika viasat. Kommer aldrig någonsin betala en endaste krona till detta bolag som är så oerhört dåligt både i kvalitét och servicemind, value for money någon?? Deras skåpmatskanaler och bleka kopior på originalen national geographic, Discovery mm får mig att gråta vid blotta tanken, och att sedan givetvis ta extra betalt för en ynklig hd satsning. Det ligger tydligen helt i linje med detta skitbolags idé att enbart blåsa folk på pengar och inte lyssna alls på sina kunder. Jag är så oerhört glad att se att jag inte är ensam. Stå på er gott folk!

 107. Pelle

  Sisådärja…timezone funkar och är också ett klockrent alternativ..:)
  Fick precis ett telefonsamtal från viasat,som ville att jag skulle byta från canaldigital.
  Visserligen var det bara en försäljare, men jag meddelade honom att jag och 1000-tals andra i Sverige ALDRIG någonsin mer vill ha med den profithungriga koncernen att göra.
  Iof skulle jag inte titta på F1 via tv6 även om det var tillgängligt nu när jag kan se det via BBC1 för där KAN kommentatorerna sina grejor!!

  //Pelle

  • Pelle

   Timezon kan alla hugade f1-fans som INTE vill betala slå ur hågen…
   lagom till att jag skulle börja kika på dagens första tidsträning 0500 så testkör jag timezone och upptäcker att det hippsvipps blivit en betaltjänst och inte längre den gratisbeta som det talades om på deras hemsida. Nåväl, kvaliteen är fortfarande hög, så det kanske är värt en slant för den som då VILL betala.

   //Pelle

    • Pelle

     Tur att vi har filmOn att tillgå! Vilken fantastisk tjänst.
     Perfekt streaming i HD, och initierade BBC1:s kommentatorsteam med bland andra David Couldhart. För er som ännu inte upptäckt denna tjänst – go get!!!!!!!

 108. leifdottir

  Hej på er alla!
  Nu börjar det dra ihop sig igen….
  Trodde jag hade löst F1 problemet igår kväll, då jag efter mycket studerande av proxyservrar och VPN-tjänster, körde varianten goproxy.com och tvcatchup.com på dennes URL. Dock varade inte känslan av att vara en “superhackande” medelålders F1 tokig morsa speciellt länge 🙁 Idag stängdes allt av…hm… och om man läser de något , i mitt tycke, dryga antipirat admins på tvcatch’s forum, så bannar de och svartlistar de för fulla muggar, för att hålla sina desperata overseas medmänniskor borta från tjänsten (de tror visst att alla F1-fans kommer från Finland *lol*). Jag misstänker att min proxy’s Ip sjönk när de skulle sänka anstormningen av tusentals fotbollsanhängare som anslöt igår och ville titta på någon match. Det kan ju förstås vara ett tekniskt fel, men av det jag kan läsa mig till så är det inte det. Ska ni använda denna tjänst bör ni ha tillgång till flera godkända proxys och ha laddat med en uppsättning användarnamn/lösen/e-mail, för att förnya vartefter ni eventuellt blir avstängda.
  Jag har istället precis laddad ner beta-versionen av den nämnda mediaplayern från Filmon, med det käcka namnet “Kill SKY” *lol* Fungerar så bra att jag inte kan sluta undra vad haken är? Kommer de att avkräva mig mitt kontokortsnummer och en nätt summa från den på Söndag morgon innan de släpper till, eller *lol*
  Dock bör sägas att mediaspelaren INTE är barnvänlig då den streamar flera kanaler med xxx-material. Har inte hittat någon funktion att blocka dessa.

  • Lasse

   Hmm, goproxy – tvcatchup lösningen fungerar utmärkt för mig. Kan det vara så att du Försöker byta kanal när inne på en kanal redan – då får jag problem men det är lätt öst med att trycka “bakåt” i webbläsare och därifrån skifta kanal. En tanka bara… Dock sänder de inte Free1 och 2 idag ser jag 🙁

 109. leifdottir

  Hej igen på er!
  Idag är jag lyclig igen, har ånyo fått igång tvcatchup 🙂
  Behåller ändå mediaspelaren från filmon, som nog heter “SKY Kill”, som backup så har jag två alternativ till Söndagen. Jag har inte fått några problem från den så den verkar vara kompatibel och ofarlig för datorn i övrigt (återkommer om jag mot föärmodan skulle bli tvungen att formattera om datorn *LOL*), trots att det är en beta. Jag registrerade mig innan jag laddade ner den, vilket jag eg. inte vet om det är nödvändigt, men läste i “terms & regulation” att de ger bort din e-mail till tredje part, så gör som jag; använd mormors hotmail 🙂
  Ha en skön racinghelg alla!

 110. 0skar

  Nej VIASAT suger bäverballe!
  F1bloggen är kung!

  Alla UK-proxy f.ö. suger också. Får inte till det nåt bra.. Eller rättare sagt inte alls, går så seegt.

  /0skar

 111. Talander

  tvcatchup är nog blockad nån som har förslag, har kollat på några men inget som funkar får kanske testa filmon ändå

 112. roger

  Testade FilmOn, hur smidigt som helst, bara att regga sig och sedan ladda hem SKY KILL.
  Sen klicka på BBC1.

 113. GRIZZLY

  Fastcloak fungerade klockrent. FilmOn slutade att fungerade när fastcloak kom igång, spelar ingen roll, räcker med en.

 114. Terry

  filmon har funkat kanon för mig nu på fm… ett underbart race och hoppas att det fortsätter fungera… det här är en super sajt där man verkligen får tag på sajter som funkar… super bilden hubert ju 🙂

  tack alla som skriver ner tipsen här.
  Jag hoppas på att kunna köra film on i fortsättningen. känns som om den kan vara säkrare än genom proxy, speciellt nu när proxyn inte fungerade.
  Underbart att se F1 på detta sätt med de engelska komentatorena Världsklass jämfört med De svenska även om de inte är dåliga så måste ni hålla med om att de inte är “BRA”

  SUPER

  • Pelle

   FilmON , en dröm hela racet! HD-kvalitet, och precis som Terry skriver SÅ mycket bättre kommentatorer än på Viasat (Ta bara promenaden genom gridden före start, lite småprat med mekanikerna osv.. SUVERÄNT) Nu får vi hålla tummarna för att denna tjänst fortsätter att fungera helt enkelt…

 115. 0skar

  För er som inte får det att fungera så kan det vara som det var för mig. Jag hade brandväggen för hårt satt. Såg tjattar och liveresultat mm men fick inte igång videon. Visade sig vara den externa brandväggen som var lite väl tajt satt (åtminstone för streamingvideo). Ställde ner den och vips!

  http://sports-on1.blogspot.com/
  http://mvp-funzone-livesports.blogspot.com/
  http://livetv.ru/en/eventinfo/22426/ (Länkar)
  http://formulaonefeed.blogspot.com/
  http://www.justin.tv/agoraphobia
  http://www.justin.tv/sportzone4
  Fastcloak.com funkar också (som mellanhand).

  /0skar

  • leifdottir

   Hej!
   Du måste ladda hem deras mediaspelare, som är gratis i betaversion, den heter SKY Kill.
   Det ligger sedan på din hårddisk och du öppnar den helt enkelt när du vill titta på “tv”.
   Den har alltså BBC 1 som sänder F1 (och en hel del andra kanaler, några riktigt bra och några mindre bra). Själv har jag nu lagt spelaren på min hårddisk enbart åtkomlig av mig (mao lösenordsskyddad), så att ingen nyfiken tonåring här hemma “av misstag råkar” titta på någon av de mindre bra kanalerna 🙂
   Tvcatchup la av precis till starten av F1 (men är nu igång igen), så jag är helt nöjd med mitt beslut att ha två alternativ, det var skönt att kunna köra igång Sky killern direkt när catchupen krånglade.

 116. Berra

  Kommer från och med nästa race fram till sommaren att befinna mig state side så att säga. Någon som vet ifall jänkarna har någon bra stream av F1? Jag vet att sporten inte är stor där, men likförbannat måste de väl kunna erbjuda en sådan tjänst?

  / Berra

 117. Lasse

  Förlåt en oinvigd – menmin applikation FilmOn HDI Player fungerar i ca: 20sekunder sengår dentill “offline”. Gör jag för fel ?

  • Lasse

   Konstigt det här – då fungerar det i 40 sekunder innan den går i offline – något mer tips… någon mer somhar samma problem. Körtrådlöst men har inte någon dålig lina..
   tror ca: 17-20 Mbit/s

   • Terry

    Har tyvärr inget mer tips än att ev installera om. fått offline en gång och kan inte svara på felet så här… startade om det och sedan har det fungerat.

    Jag har dock ett problem… Jag har en bärbardator jag inte är riktigt nöjd med men den går att ställa där man har den. Med Film on så hackar det emellanåt under sändningarna kan även vara vid vanlig filmvisning genom film on… Testade med både trådlöst och med kabel… ingen större skillnad, bättre med kabel efter en stund. Bytt lite mellan hög och låg villket gjorde att blev lite bättre på slutet med låg.

    Beror detta på min dator som jag tror eller har fler detta problem?

 118. ?

  Skulle vara intressant om någon som testat flera av tjänsterna kunde jämföra deras bildkvalite. Tänker på iplayer, tvcatchup, filmon och andra som streamar bbc.

 119. roger

  Jag har testat tvcatchup och FilmOn, FilmOn ser bättre ut på min tv och känns enklare att starta upp, ingen proxy sida behövs.

  • ?

   Okej ja det låter ju bra att slippa proxyn. Nu kör jag iof VPN så då funkar det ju ändå. Har endast testat iplayer och jag upplever det som att bilden är skaplig men inte lika bra som vanlig tv-kvalite. När jag skalar upp det till en 42″s plasma så kan det vara svårt att se vad som står i grafiken, exempelvis när placeringarna visas med 3 bokstäver (ex rai, ham, o.s.v.).

   Fyll gärna på med fler iakttagelser rörande kvaliten här!

 120. Anders

  Angående FilmOn… funkar riktigt bra med streaming men jag får ingen widescreen. bilden är ihoptryckt till 4:3. Går det att ställa om?

  • roger

   borde vara nått med grafikkortet som bråkar, jag har nästan wide på min tv, men om jag försöker att få den som fullscreen så tappar jag bild.

  • ?

   Testade filmon och bilden var ihoptryckt för mig också. Såg ut som att det var en widescreen-sändning som tryckts ihop till 4:3. Sen upplevde jag det som att bilden laggade lite vid panoreringar. Vet inte om det berodde på uppkopplingen.

 121. roffe

  Tja har någon en fungerande proxy för dagens race? 🙂 goproxing och fastcloak verkar spärrade. Ni som kör FilmOn får ni in formel1, jag får in nåt maraton på bbc1 även fast f1 sändningen ska ha börjat

 122. Surik

  Hej, måste man registrera sig på filmon? jag gick in på sidan tankade ner nåt program och så kunde jag titta på några kanaler, men jag vet inte vilken, om det är någon av dessa kanaler som visar racet. får man mer kanaler om man registrerar? eller hur fungerar det?

  tack!

 123. londoncalling

  Där kan man se hur man ändrar proxy för firefox för att sedan kunna kolla på bbc sändning på internet. Har fungerat problemfritt för mig. Bra bild och bra ljud! Som att kolla på SVT Play.

 124. Pellesnurr

  Kör nu tvcatchup via firefox, proxy 195.60.3.121 port 8080. Funkar bra, laggar ibland men bra kvalitet. BBC1 förstås.

 125. Anonymous

  Nästa race blir det betalproxy, hade oflyt idag och sändningen laggade jävel…Missade starten bla…

  Alternativt blir det några bärs på nån krog som sänder.

 126. roffe

  Jag kollade loppet med filmon, fungerade fint. Det var bättre kvalité än tvcatchup också och inget krångel med proxy som inte funkar.

  Rekomenderar filmon

 127. Pellesnurr

  Gick under sändningen över till FilmOn. Funkade görbra. Stoppade tre gånger, men det var bara att starta om spelaren igen. Finfin kvalité, bättre än tvcatchup. Funkade bra att köra hög kvalitet för mig.

 128. Sebastian S

  Är det bara mina inställningar på datorn som är konstiga eller funkar tvcatchup utan proxy?

 129. Tedden

  Ja konstigt nu funkar tvcatchup utan proxy du har inte fixat till några konstiga inställningar på din data.

 130. Wibbe

  tvcatchup funkar inte för mig, får beskedet om att det bara gäller för användare i UK… Någon som har tips på proxy som man kan testa? Har inte förstått hur man ska gå till väga

  • KriBern

   Någon som har invite till racing underground och villig att dela med sig skulle jag bli överväldigad. Kan maila mig på KriBern at hotmail dot com

 131. Pelle

  Jag fortsätter att tjata om FilmON och skykiller.
  Hittills har jag inte provat någon site som funkar bättre, och bbc1:s formel1 är ju som bekant mycket svår att överträffa !

  //Pelle

 132. zepter

  Jag vet nu hur man kollar gratis på alla tvcatchup live kanaler via internet. 🙂 Med egen ip-adress också.

  Jag kommer med en guide under veckan. Så skit i viasat nu. (:

 133. Palle

  Nu verkar det som att det är kört med goproxing.com till tvcatchup. Den hittar inte signalen efter att reklamen är klar.. ajajajaaj då år man kolla på en hackande film on istället…

  Palle

 134. Anders

  Ingenting verkar fungera idag tyvärr.

  Tvcatchup
  FilmOn (efter att ha uppdaterat till senaste versionen fungerar ingenting)
  Inga streams på Justin.tv

  *SUCK*

 135. BehöverHjälpIgen

  FilmonHDI Player villken tid visas tävlingen snälla svara snabbt alltså svensk tid är det BBC1?

 136. orren

  Någon som vet en proxy som funkar för tvcatchup nuförtiden? Webproxysidorna verkar ju vara blockade allihopa, men någon proxyserver man kan ställa in i tex. firefox?
  Börjar ju bli ont om tid, kval om 1h 15min

  • har problem med min betalproxy på tvca. just nu också. segt, men kan ordna sig till i morgon, den fungerade igår. tv6 streamar väl kvalet gratis, har länkarna ovanför, inte hunint testa dem själv ännu

   • Daniel

    Tror alla webbproxys är blockerade för TVCatchup nu.

    Det är vanlig proxy som gäller i så fall.

 137. Anders

  1. TvCatchup.com verkar inte fungera längre oavsett webproxy
  2. FilmOn.com har jag fått att fungera bra nu för BBC där kval samt lopp kommer visas
  3. http://tvants.en.softonic.com/ – Även denna har jag lyckats se BBC på nu under dagen så jag gissar att kval samt lopp kommer att fungera.
  4. http://www.justin.tv/ferrari_dragon1 med lösen: baby22 fungerade sådär tidigare idag under träningen. När det var över 1000 pers som följde sändningen börja den bråka och sändningen avbröts iaf för mig var 30 sekund och man var tvungen att ladda om.
  5. Kanal6 visar kvalet gratis

  • Mr3000 (fd Jon)

   tvants och streamtorrent har 1,4mb strömmar på BBC One som funkar lysande, tar dock lite tid att buffra så man får inte vara ute i sista sekund. Enda nackdelen är att de inte visar träningarna men då funkar ju alltid ferrari_dragon1 på justin.tv.

 138. orren

  Drog hem filmon å bootade om till windows. Det verkar ju funka helt överlägset bra! Hur kan det här hålla i längden? Det kan ju inte vara helt lagligt?

 139. Daniel

  TVCatchup verkar ha täppt till alla luckor nu, inte ens gamla Glype-proxys fungerar.

  FilmON däremot fungerar ju underbart.

 140. Stefan A

  TV-Catchup ger ingen bild, trots en riktig proxy från evaded networks. Får bara “Stream not found”. Men proxyn är OK för jag accepteras som “UK-resident”. Faktisk samma problem på BBCs hemsida. Videon börjar ladda men sedan kommer bara en stillbild på en F1-bil med meddelandet att försök igen senare. Har funkat tidigare race.

  Fick bli TV6 i dag…
  Saknar BBC…

   • Stefan A

    Jajjamensan 🙂

    Får kolla igenom mina nätverksinställningar om det är något som blockar videoströmmen eftersom jag accepteras som UK-resident på bägge siterna.

    • Daniel

     Kan ju vara så att de har ett nytt sätt att upptäcka var man kommer ifrån, en proxy är ju inte vattentät.

    • Stefan A

     Ja det kan mycket väl vara så.

     Läste nyligen att de stora TV-distributionsbolagen (typ motsvarande Boxer, comhem osv) var bekymrade över webbens möjligheter till TV-tittande i allmänhet direkt hos TV-kanalerna. Det är ju en direkt konkurent till deras distribution och därmed inkomstkälla. Man nämnde tex iPlayer hos BBC och SVT-play som exempel hur bra det kan bli med TV via webben. Man skulle hålla ett öga på utvecklingen och på hur många som defacto fick sig sin dagliga tv till livs på detta sätt innan man gick vidare men kunde tänka sig att kräva begränsningar av TV-kanalernas egna websändningar.

     SVT var inte så imponerade och ansåg att SVT-play var en tjänst och en del av licenspengen som alla tittare hade rätt till.

     BBC kanske har dragit åt snaran lite till pga ovan anledning.

 141. Terry

  Hur gör man med tvants? laddat hem den men vet inte hur man gör sen?…
  Tråkigt när det hackar… värre i dag änn någonsin. men annars när det hackar lite, alla har ju inte det problemet. vad har ni för uppkopling på era datorer?

 142. Kuopio

  Har en privat server delat med några kompisar som visar F1, kommer bjuda in några fler till dagens race då Viasat Motor valde att inte visa presskonferensen (Mitt enda sätt till payback).
  Skicka ett mail så svarar jag med hur du ska göra för att kunna se. Först till kvarn!

 143. Storankan

  Här är en länk som fungerar, njut av loppet i HÖG kvalite!!!
  Jag har själv tittat på det två senaste loppen via denna sidan.
  http://webactu.freehostia.com/?lng=en

  Välj “ENGLAND”
  Välj “BBC1”
  Sändningen börjar 13.10
  Ev måste man välja progam/kanal igen när det byter till loppet.

  Tur att det finns internet

  • Jocke

   Om man vill använda strömmen till VLC eller WMP så kan man använda sig av adressen “rtsp://pctv.chello.com/BBC1”. Förhoppningsvis så kommer den fungera under racet.

   • hur öppnar du den? har vlc här, kör öppna fil och klipper in, verkar nästan funka, får lite hackigt ljud, men bilden står still i en svart ruta

    • Jocke

     Kör med strömmen i WMP nu eftersom det fungerade bättre, det är bara trycka på “öppna url” och klistra in adressen…

     F1-sändningen har börjat nu.

 144. tk.

  den där länken på webactu, öppnar du den med ie eller firefox? På mace’n med safari funkar den inte alls…

  • Mr3000 (fd Jon)

   Fungerar perfekt med både Firefox och Explodern, vad gäller Mac har jag inte den blekaste aning.

   • prezet

    Funkar inte för mig heller. (Svart ruta bara.)
    Filmon är nästintill obrukbar. (Laggar som f*n.)
    Hmm.. Måste hitta en bättre lösning till nästa rejs. 😀

  • leifdottir

   Jag bjuder på en Red Bull så att du får upp orken och guiden 🙂
   Lite andra kanaler på tvc som jag vill se som sky killern inte har,
   dessutom svårt att inte anta den “utmaning” det ändå är att försöka komma runt den intensiva blockningen de ägnar sig åt.

 145. beställde viasat ondemand. dvs, försökte. först massor av problem att betalning inte ville gå igenom. så plötsligt går det, men nu står bilden bara still, en svart ruta. grymt besviken. dessutom har de dragit lite konstiga små belopp från mitt konto ser jag. får forska vidare lite i det där.

  och får inte länk ovanför att fungera, så nu sitter man med justin-länken från ovanför, vilket funkar ok. men inte helt bra bild heller..

 146. Daavid!

  Är det bara jag som inte fattar det där med att använda WMP eller VLC, vet vilka programen är. Men hur ska de användas, jag har försökt läsa på men de har inte gjort mig klokare…

 147. Göran

  Testade nu i windows. WMP = OK VLC=NOK
  Tur att RU finns så man kan göra annat på dagarna. T.ex. klippa gräset eller annan nyttig verksamhet.
  Ha de…
  G.

 148. Hazze

  Läser här ovanför och kan inte riktigt förstå vilka problem ni verkar ha.
  Har nu kollat på ALLA race med skykillern, inget laggande, inga problem inte ens med den uppdaterade versionen. Iof nöjer jag mig med att kolla på laptopen.
  Har fiber rätt in i huset med ingen jättehastighet (54 mbps) och definitivt ingen märkvärdig dator..

   • Mattias

    Ja ställer samma fråga, antingen har Hazze stavat fel eller så menar han någon stream på justin.tv eller liknande (vilka ja tycker är helt värdelös kvalité på).

    Googlande på skykiller gav inte många svar precis.

 149. Americantabloid

  Någon som har en fungerande länk till BBC sändning? Med ev password?

  Med vänlig hälsning
  at

 150. Mattias

  FilmON brukar funka fint till kvalet, men till racen brukar inte streamen palla för trycket dessvärre.

 151. JR

  Filmon.com funkar idag till Turkiets GP – än så länge. Jag behövde ladda ner deras “nya” HDI Player. Den gamla funkade inte.

  • Johan

   Samma för mig, flöt på utan problem. Förutom kanske max 3-4 frysningar som varade i ca 3-4 sekunder under hela racet.

 152. Fly

  Puhh! Tur att man bor i Kina för att Kineserna tävlar om att ha rättigheterna. 4 kanaler på Kinesiska har Live samtidigt och nu tävlar dem att ha så lite reklam som möjligt, tyvär har dem inte träningarna:( men man får nöja sig. Lättare än i Sverige. Använde i Sverige UTv eller Itv om den heter så. Blev inte så bra kvalité men bättre än inget och Justin.com funkar inte.

 153. JR

  Jag skulle vilja ställa EN fråga:

  Har någon haft EN länk som fungerat regelbundet under alla race, trots lite lagg???

  JR
  ——————
  Vidare hoppas någon kunnig kan utveckla URL:n i WMP. t.ex. Var finns arkiv/V.11?

  F1 utan BBC1 är som att som att titta på Barna Hedenhös

  Tack Daniel för ditt engagemang!!!

 154. Anonymous

  Underbart nederlag för viasat muaaahhhaahaa. Tydligen klart nu att minst 8 team lämnar F1 till nästa säsong sedan förhandlingar om kostnadstaket brutit samman. Och jag myser hela dan, inte för sportens skull utan mer för att viasats totalt värdelösa satsning nu inte är värd någonting. Bland team som lämnar finns Ferrari, Brawn och McLaren,,,,,, blir intressant att se om dom nu kan strula till det ännu mer. Jag hoppas vi är många som driver kampanjen aldrig viasat, bland alla vänner och bekanta! Jag betalar hellre dubbla priset hos vem som helst så länge jag slipper det bolaget, men så länge tex filmon med mera funkar så gör jag vågen, det är ju trots allt gratis.

 155. Daniel

  Blir nog inte till att se formel 1 på ett tag nu på bbc1 med filmon då dom inte verkar ha nån tillåtelse att visa BBC kommersiellt.

  • Janne

   Nej…tyvärr verkar det som om FilmOn dött nu….
   Ett tips kan vara, om någon vet hur man fixar en engelsk proxy, att kika via BBC:s hemsida där dom faktiskt sänder hela racet! – Någon??????

 156. terry

  F1 kval/lopp i mobilen?

  Hej alla, jag vet att man kan få resultat direkt i mobilen men om man inte har datorn med sig, vet ni om man kan se lopp eller kval i mobilen på något set? såg senast hos telia att viasat sport börjat sända på deras mobiltv, vet ej om f1 räknas in där men SNÄLLA om någon vet.
  /Terry

 157. terry

  inte bbc på filmon? kollade detta i dag men får igång bbc1? var har ni hört annat? Filmon har ju inte haft de bästa sändningarna men har ju fungerat med bra bild och hoppas verkligen att de fortsätter med det… men är det inte så får ni gärna skriva det nu så jag hinner fixa de andra alternativen tills helgens tävling?
  Terry

 158. leifdottir

  Hej!
  Kan någon verifiera att ni verkligen får igång sändningen från BBC med Filmons SkyKiller?
  Jag får det INTE 🙁 Det står bara SCRAMBLED (vad betyder det?)
  På hemsidan står det så här;
  “Some UK Channels temporarily down due to re-negotiation with the Broadcasters. We thank you for your patience. ”
  Jag har betaversion 2.4 och ska prova göra en ominstallation.

 159. Jonny

  Yep, har också precis gjort en ominstallation men bbc = scrambled. Kan det va så att ni lyckliga få som fortfarande har kvar en gammal version av filmon, inte drabbas av detta nya debackel. Jag har senaste veckan märkt att en massa andra webtv siter har samma problem med just bbc.

 160. leifdottir

  Jag har inte kunnat behålla äldre versioner av SkyKillern, så fort en ny version har kommit har jag blivit “tvångsuppgraderad”, genom att den äldre inte gått att starta utan att uppgradera och avinstallera (jag tyckte allra bäst av min första version av de tre jag haft hitills). Så det borde ha varit så för alla , eller?
  Synd och konstigt att det är just BBC 1 de stryper, för BBC 2 fungerar ju 🙁

 161. Jocke

  Testade FilmOn för första gången nu och BBC1 fungerar utan problem i väldigt bra kvalitet jämfört med andra streamar 2h före loppet.

 162. Elloh

  Angående min stream, är fullt och dom som inte har fått svar har inte fått plats.

  Fått väldigt många mail och bara så att inte folk uppdaterar förhoppningsfullt sin mailbox i onödan…

  Ha det!

 163. JiM

  Ang. FilmOn. Trött på att programmet startar automatiskt med datorn? Välj Start / Välj Kör / Enter msconfig / Fliken Autostart / Klicka bort FilmOn HDi Player / OK.
  Sen är det bara att hoppas att BBC1 funkar vid nästa lopp…

 164. jonny

  Kimi lägger av enl nyheterna idag, jag är inte ett dugg överraskad faktiskt. Han har helt enkelt visat att han inte kan leverera enligt den lön han har. ‘han har vunnit en del visst, men han har aldrig lyckats i motgång, aldrig lyckats vända negativa trender. Jag vet att han inte övertygat teamet när det gäller att sätta upp bilen. Han är enligt mig lite av en Damon Hill, kan va bäst när allt funkar, men rent av medelmåttig vid minsta motgång. Ska man bli långvarig hos Ferrari krävs det mer. Och mer eller mindre så får han väl sparken av dom. Tror nog Alonso kan göra ett bra mycket bättre jobb, han är ett par tre klasser bättre som chaufför enligt mig.

 165. Jonny

  Verkar som filmon funkar nu MEN efter några minuter så får man upp ” subscription expired” Så nu vill dom ha in 49,94 USD / år, eller 4,95 USD/ 31 dagar. Kanske någon som hittat en väg att kringgå detta lilla debackel?

   • Jonny

    Hello Erland, jag har kollat ett antal ggr nu och samma resultat både på BBC 1 och 2 så tyvärr hos mig dyker ” subscription expired” upp efter ett tag. Hoppas ni andra har bättre lycka, ska med intresse följa hur det går. Jonny

    • leifdottir

     Hej!
     Jag har kört tre timmar BBC 1 idag och det gick bra (jag har inte provat någon annan kanal), jag har oxå reggat på sidan, men då jag aldrig loggar in på “pop-up-rutan” utan klickar på “skip” istället, så vet jag inte om det ska göra någon skillnad. Jag har version 2,4.

  • zepter! du är min nya bästa kompis. fantastiskt bra bild och allt ju. rätt in på macen dessutom. hoppas det håller sig..

   å andra sidan funkar filmon kanon just nu, men det kan ju ändra sig när det närmar sig racestart..

 166. Putte

  FilmON fungerar kanon för mig med, men ser man på xxx så blir det nån fråga om subscribe, fråga inte varför jag vet det 🙂

 167. Putte

  Humm, FilmON laggar lite för mig nu, typ var tjugonde sekund, ändå sitter jag på 100Mbit. Någon annan med samma problem?

 168. Preben

  någon som kan förklara hur man får bild på Zepters länk? börjar brinna i knutarna nu. Men så här e de ju varje gång, hmm

 169. Putte

  Man får att hoppas att starten flyter på varjefall, lite OT men faan va skönt det är att slippa höra Elgens sura dryga kommentarer.

 170. Jonny

  Huuur knepigt som helst med Filmon, jag har ju testat en hel del under veckan med “subscription expired” och även “Scrambled” som resultat. Sedan igår har det faktiskt funkat men istället, ju närmare race desto mer laggning, hackar det. Det är precis likadant när man ser MotoGp på BBC2. Så just nu verkar det som man får välja mellan lite sämre bild och ingen lagg, eller bra bild men ett jävla hackande.
  Viewtv.co.uk har jag inte hunnit testa men det verkar just nu som den är klart överbelastad och omöjlig att öppna. Troligen samma fenomen som Filmon´s hackande. Dvs för mycket trafik just nu.

 171. Jonny

  Så jäkla synd att det är helt döt här mellan racen??? Var är folk… Det är ju nu vi skulle kunna diskutera och hitta lösningar på våra problem och slippa det satans stressiga precis innan start. Vakna nu !!

 172. Sebastian S

  Jag tröttnade och pröjsar 80 kr i månaden för en UK VPN, inga avbrott i racen, hyffsad bild och ingen stress innan racet…

 173. Anonymous

  Ja vad ska man säga filmon funkar “alltid” klockrent alla dagar utom racedagar så det är som det är.

  Blir väl till att ringa comhem.

 174. Christer

  Filmon död för mej. Får inte upp kanaler att välja mellan. Fel på min spelare eller bara jättesegt out there?

 175. tusse

  Nej nu får det vara nog.. det är bättre att ladda ned loppet med ett par timmars fördröjning från isohunt…

 176. leifdottir

  Samma här tyvärr….:-(
  Filmon har vägrat fungera öht hela eftermiddagen, men fungerar nu utan anmärkning!!!
  Undrar om det inte är överbelastning just när F1 går? Fungerar kanske bättre om man öppnar Filmon ett par timmar innan racet startar…., det har jag gjort nästan alla andra gånger och då har det fungerat.

 177. Tuss

  Jag brukar dra igång kvart 20min innan så brukar det fungera men programmet låste sig mitt i sänningen och sen var det omöjligt att komma in igen.

  🙁

 178. seppo

  Jag har sett racen live med FilmOn hela sässongen men har aldrig varit med om att det låst sig eller inte fungerat alls. Däremot så brukar ljud och bild hänga sig i ca 5 sekunder var 5-10 minut under tävling. Det är ju ganska störande. Har inte märkt att det blivit bättre om man startade programmet långt före start heller.

  Vilken tjänst tycker ni andra fungerar bäst?

 179. Vinter

  Har åxå sett alla race med FilmOn och håller med att det brukar frysa några gånger, oftast en bit in i racet, under uppsnack är det aldrig några problem.. och dom är ju bara så goa att man har nästan överseende med div bildstrul!!!

 180. Rotiz

  Jag måste påpeka att något som är riktigt smidigt är att använda Lamnia som nämns högst upp i posten. Det är dock inte en proxytjänst utan en vpn-tjänst. Oerhört enkel att använda, även om kunskapen om datorer är på näst intill lägsta möjliga.

  Det kostar 80:-/månad och är kompatibelt med OSX, Windows och Linux.

  För att betala så använder jag Paypal, vet inte hur många olika varianter de har. Om någon av er vill prova men känner er osäkra på hur det går till med det tekniska eller så kan ni kontakta mig så kan jag hjälpa till.

  mail: johanSNABELAkompliceratPUNKTse

 181. Elloh

  Kommer streama följande Viasat Motor sändningar imorgon:

  09:10 FORMULA BMW SECOND RACE (8 LAPS OR 25 MINS)
  10:25 GP2 SECOND RACE (18 LAPS OR 45 MINS)
  13:55 FORMULA ONE GRAND PRIX (44 LAPS)

  Ev. så streamar jag Prerace som börjar 13:30.

  Maila deggini@hotmail om du vill ha länk. Du måste ha Sopcast för att kunna se. (Om jag lägger ut länken som kommer det massvis med kineser och annat pack, been there done that)

 182. Dyslesbic

  $60/år ger dig en rätt begåvad VPN-tjänst: http://www.witopia.net
  Med den kan du välja om du vill se ut som en US- eller UK-server. Som UK-användare har du fritt blås till BBC iPlayer och tvcatchup m fl. Som cowboy ser du naturligtvis på bl a Hulu.
  30 dagars öppet köp. Och om du frågar snällt får du två installationspaket så att du kan ha två burkar redo – även om du inte kan ha båda uppkopplade samtidigt.

 183. Elloh

  Viasat Motor 2:a träningen; sop://broker.sopcast.com:3912/77218
  Säg till om det är för laggigt eller för lågt ljud.

 184. Elloh

  Favorit i repris:

  Kommer streama Formel1-loppet och dess supportklasser imorgon

  08:40 FORMULA BMW RACE 2 (12 LAPS) Viasat Motor
  10:25 GP2 RACE 2 (21 LAPS) Viasat Motor
  11:45 PORSCHE SUPERCUP RACE (14 LAPS) Eurosport HD
  13:55 FORMULA 1 (53 LAPS) Viasat Motor

  Ev. Prerace också som börjar 13.30.

  Maila deggini@hotmail.com om du vill kika.

 185. Uffe

  Varför blir det ofta nuförtiden på Justin att det står att det är för många tittare och sedan hänvisas till betalalternativ eller nåt?

 186. JR

  Justin.tv har börjat bli opålitligt – se ovanstående kommentar.

  Testade rekommenderade länkar från webbmaster inför Monza. Jag tror samtliga stängdes av efter ett antal minuter. Panik! 1 min. till racestart. Dessutom varnade webbläsaren för bl.a. cross-script hijacking.

  Laddade ner Filmons player igen, efter övergett den för ett par lopp sedan. Sidan (Filmon.com) rekommenderas inte förresten av WOT – typ Siteadviser. Pålitlighet – Dålig,
  Transaktionssäkerhet -Dålig och Sekretess – Dålig. Räknas med andra ord som opålitlig. Men vad gör det att få skit i datorn jämfört med att se F1 live.

  Upplevde bara ett fåtal “stop” på 5-10 sek under racet via Filmon.

  För oss F1 hardcore fanatics kanske det bara återstår div. betaltjänster såsom betalproxy (ej Viasat-suger TV) i framtiden för att slippa magsår i framtiden och få en pålitlig streamad sida.

  Tack för alla bra och hjälpsamma tips under denna blogg!

  JR

  • Falcone

   Ja, det var ju lysande att du påminde resterande delar av Skandinavien om denna ström, nu är den överbelastad och kommer så att vara vid nästföljande lopp…

   • JR

    Ang: Falcone reply

    Det känns som din kommentar talar för sig själv och känns lätt malplace i detta forum.

    Upprepar gärna min tidigare kommentar ” Tack för alla bra och hjälpsamma tips under denna blogg!”

    Tonen i bloggen har varit och är positiv. Let’s keep it that way!

    JR

 187. Jonny

  känns helt fantastiskt att ännu en gång kunnat undvika viasat…… Jag kommer aldrig över min döda kropp ödsla en krona på deras urusla skräp. tvärtom så anser jag att vi ska varna alla vi känner för att ha med dom att göra. idag var film on riktigt bra faktiskt, kanske lite mindre trafik pga den tidiga sändningen?
  Idag kan jag för övrigt tipsa om Lag Vm i motocross gratis på freecaster.tv 1.a start kl 13.08 Sverige har lyckats kvala in till A-finalerna i dag
  MotoGP från Portugal på Filmon, tror det är bbc 2 som tar hand om det, ( ännu en viasatblåsning)
  Det börjar kl 13,30
  Glöm inte att tipsa varandra om bra länkar.
  En annan glädjande nyhet tydligen så ska eu komma med ny lag i december som ska möjliggöra streaming över hela nätet för nationella tv-bolag, dvs tex tv catchup med mera, kanske rent av bbc`s iplayer kan bli tillgänglig för oss svenska helt utan att gå via proxy eller vpn. Jag skriver mer när jag har mer fakta. Ha d Gött”

 188. Elloh

  Viasat har väldigt bra sändningar, alla sessioner och alla supportklasser.
  Sändningsrättigheterna för F1 kostar 15miljoner/år så tror inte Viasat vill ha betalt av sina tittare bara för att jävlas.

  Kommer aldrig bli nåt lagligt alternativ att se F1 gratis online, för det skulle utkonkurrera såna som Viasat som betalar dyra sändningsrättigheter. Och då skulle F1 förlora massvis med pengar vilket går ut över stallen som får pengar för tv-sändningarna (baserat på vilken plats i WCC dom kommer på).

  • Jonny

   Hej ELLOH ! Kul att någon kan konsten att diskutera lite. Ja, Visasats sändningar…. I mitt tycke är dom jämfört med tex BBC rena parodin, och jag har tvingats lida med dom ett antal år (inte enbart motor) men nu är det stopp. Men som sagt det är min personliga åsikt och jag förstår din.
   Det kan bli si och det kan bli så, men ta tex Spotify, det möttes av precis samma skepsis som du nämner nu ang ev proxyfria websändningar, men men ett antal finansiärer därav musikindustrin riskkapitalister mm skickade upp 17 milj Euro när Spotify presenterade idén för dom och nu är resten historia där. Moviestream, Voddle med flera ligger i startgroparna nu och i skrivande stund förs diskusioner ang avtal även där med film och tv branschen, där du kommer se fri film reklamfinansierad eller reklamfri mot avgift likt Spotify. Vad som menas med de nya eu-direktiven som ska möjliggöra web-tv är givetvis lite luddigt än men enligt folk på tv catchup så kommer dom gå i bräschen för att i deras fall sända Brittisk tv helt kravlöst över hela världen. Visst kommer nationella Tv bolag bli lidande, men det verkar som stora aktörer inom denna bransch till skillnad fr tex musikindustrin, har fattat att det är svårt om inte omöjligt att stoppa utvecklingen vi ser inom tex streamad tv nu, Och sist, jag tror tex F1 struntar i om pengarna kommer från reklamfinansierad fri web tv, eller viasats nationellt insamlade bidrag. Men, återigen, detta är vad jag tror och hoppas på, och känner mig ganska säker där. Den som lever får se. Tills vidare ha d gött ! Jonny

  • Mattias

   15 milj. är småpengar för en hel säsong. Om vi jämför med EN landskamp i fotboll som kostar ~10 milj.

   För övrigt så håller jag med Jonny. Är man inte intresserad av någon annan av Viasat(an) Sports sändningar så är ju F1 sändningarna absolut inte värda 99kr/mån (inte speciellt välgjorda sändningar om man jämför med BBC). Ja skulle glatt betala 99kr/mån eller mer om någon svensk kanal visade BBC’s sändningar.

 189. Mattias

  Viasat är ju lagom snygga när dom bara väljer att skita i TV6-tittarna för att det tar för lång tid. Säger man att man ska sända något så måste man ju fan göra det också! Jivla nötter…

 190. terry

  Viasat on demand… vilket skämt. Då de har kvalen och loppen och allt som man kan köpa så hade man ju förväntat sig att få se kvalet också….
  men så bryter de bara sändningen där fast det är över viasats sajt… usch va tråkigt. hade ju velat se om det händer något mer. och hade ju varit roligt att veta till en annan gång att man alltid kan hyra där igenom om man vill vara säker på att se ett helt kval fast det ex är regn eller massa krockar som ställer till det och försenar sändingen. men men…

 191. Anonymous

  Fy farao!! Tar tebax min kommentar om BBC1-streamingen:( Funkade perfekt i en timme å sen precis vid starten började det hacka. Blir att kolla sammandraget sen, grrrrrrrrrrrrr

 192. Anonymous

  Någon som kan säga hur många varv det är kvar och hur ställningen är just nu!?
  Eller vet vart man ser det? HEJ

 193. Jonny

  Kom igen nu torrbollar hahaha ;-)) Det vore väl intressant om vi kunde diskutera lite även innan och efter racen, blir ju både stressigt och svårt att få till något om vi ska dra igång diskussionerna precis innan start. Den här sidan är så otroligt bra ( tack admin) och ger oss så mycket men nog borde vi kunna hålla igång tipsen och snacket även i veckorna? Nu ser vi fram mot nästa säsong redan men kanske någon har hört rykten eller så ang tv och vad som komma skall?
  Och det dyker ständigt upp nya varianter och metoder för streamad tv sändning, så jag både tror och tycker vi ska ha lite koll på det hela även utanför race säsongen.
  Hoppas några fler tycker som jag mvh jonny

  • Jonny

   ok, jag lägger in en länk där det står lite om vad som vi kan komma att åtnjuta efter 19 Dec i år, ska tydligen bli lagligt att streama nationell tv internationellt i EU…. dvs tex BBC med mera.
   Hoppas jag kan återkomma så snart jag vet mer om vad det betyder för våra F1 sändningar med mera kolla in länken http://ec.europa.eu/avpolicy/reg/tvwf/index_en.htm

   • Mattias

    Det vore grymt trevligt att kunna se BBC’s sändning, den är bra mycket bättre än de man erbjuder hos svenska operatörer.

    • Mattias

     Efter att ha försökt att kolla om det går att kolla på BBC via någon av de officiella sidorna så verkar det inte som det är någon som tillåter streaming från andra länder än.

 194. vinter

  låter ju som tomten kommer tidigare i år då… 🙂 detta måste ju nästan ta död på dom där som heter nått som ett tvättmedel…..!!

 195. Erik R

  OK, inte formel 1, men finns det någon som hittat en live-stream för Macau? Vill ju kunna se hur det går för Marcus Ericsson i F3 och jag har inte Viasat Motor.

 196. nickson

  F1 på TV6!
  Formel 1 är tillbaka på TV6! På lördag kan du se F1-kvalet på TV6 och även gratis i TV6 Play!

  stod det just nu

 197. MrH

  Gå till https://www.blackvpn.com/checkout/single/
  klicka på “Choose UK server” på raden “referral code” skriv in RVZSWCY (det ger 2 extra månader gratis!!!!).

  Sen får du uppgifter via email, gör en vpn anslutning och du är igång på 2 min sen använd den engelska iPlayer mao http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv
  och välj BBCone

  Jag har använt blackvpn hela 2011 utan problem, inga mer frysningar konstiga länkar etc

  Ja det är inte gratis men 5 euro för 1 månad (ännu mindre om du väljer längre tidsintervall) för ett engelskt ipnummer för helt problemfritt F1 tittande och mycket bättre kommentatorer Eddie Jordan,David Coulthard…

  MVH

  H

Leave a Reply