Första gameplay-videon på Codemasters nya Formel 1-spel

This just in. Visar spelet som kommer till Wii i år. Och ja.. Wii är väl inte PS3 (det spelet kommer ju först nästa år) direkt..

Och ska man vara helt ärlig.. det ser lite halvdassigt ut. Eller?

Video;

15 comments

Leave Comment
 1. Linus

  Ser lite halvdassigt ut? Tja, inget ser bra ut på Wii, det finns inga muskler i konsollen helt enkelt men för att vara Wii tyckte jag det såg helt ok ut faktiskt.

  Ta inte det här som en indikation på vad som komma skall, Wii är milsvid ifrån att klara av vad PS3/Xbox 360 klara.

 2. Nintendos mål med Wii var aldrig att ha den snyggaste grafiken, enda chansen för dem att ta tillbaka andelar av console-marknaden var att vara nyskapande och det verkar de ha lyckats bra med.

  Så mao, PC, PS och XBox versionerna lär se bättre ut än Wii-versionen.

 3. Sebastian S

  Nä, jag tycker FOM kunde sälja rättigheterna till Polyphony istället (de som jobbar med Gran turismo 5). Då hade vi fått riktigt go racing, NASCAR, WRC, F1 samt det vanliga GT-läget!

  Med Top notch grafik och ljud, i 1080p. Men så långt tänkte dom väl inte!

  Det här spelet ser ju ut som skit. Ska man köra Formelbilar så får man hålla sig till SimBins lir.

  • Highscore

   Med tanke på hur långt tid det ska ta att få fram GT5, samt hur många gånger de har skjutit på releasen, kanske det är lika bra att några andra utvecklar det.

   Har stora förhoppningar på spelet när det väl kommer till 360n

   //highscore

  • Linus

   Gran Turismo i all ära, jag ser fram emot femman, men Forza Motorsport 2 slår prologen på fingrarna och FM 3 kommer i höst. Så ring dom snubbarna (turn10?) istället för Polyphony, om vi nu ska drömma oss bort från Codemasters.

 4. Martin

  Har ju inte helt att göra med wii´s kapacitet. Uppenbart är det ju b-lagets verk. Även om wii´n inte är särskilt kraftfull så mäktar den med långt bättre grafik än detta. Löjligt av utvecklare att tro att de inte behöver göra nåt bra bara för att de har namnet att sälja på.

 5. Anonymous

  Stolta det måste vara över att få ett spel år 2009 att se ut som ett spel från 2003!
  Detta kommer sälja i 100 exemplar för att sen skrotas och alla kommer prata om vilket skämt det faktiskt var.

 6. Alex

  Detta är ett spel från Codemasters ! Alla deras spel är ytligt bra, inga buggar, snygg och realistisk design MEN vafan det är ytligt alla codemasters spel ser bra ut men man blir bara missnöjd i körkänslan rekomenderar och inte köpa om ni ska ha körkänlsa men om det är bara för att det är kul med F1 spel så är det helt rätt spel!

Leave a Reply