Fy så hemskt! Och stackars hunden. Tror inte alls den/de kommit in av sig själva, tror nån idiot till funktionär ELLER publik haft med sig sina hundar och sen har de kommit lösa. Det finns folk som bode vara förbjudna att ha hund, både för hundars och människors säkerhet!

Där har ni den. Kommentar nummer 1 000 här på f1bloggen! Lisa var det som prickade in den i inlägget om Bruno Sennas närkontakt med en lös hund ute på GP2-loppet. Nu har det redan smugit in sig en kommentar nummer 1 001 ser jag, på de 544 inlägg som finns hittills, vem är först till 2 000? Tror det närmar sig 1 årsdag här på bloggen dessutom. Startade upp den nån gång i maj förra året. Snyggt jobbat Lisa och alla andra som kommenterar och skickar mail!

5 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Jaha…

    Det var just snyggt, den 1000:e kommentaren på en f1blogg handlar inte alls om f1 utan om folks hundhållning! 🙂

    Hursomhelst är det du som ska ha tack Daniel, för det snyggaste jobbet står DU för, det är jättekul att det finns en så bra f1blogg på svenska, jag önskar bara att jag hittat den litet tidigare. Keep up the good work!

  2. Stefan

    Själv har jag suttit har i snart ett år sen förra juni har jag för mig en jätte bra sida och nyheter man alltid inte orkar kolla upp själv ett stort tack till dig som sköter sidan (:

Leave a Reply