Håll koll på tider för Formel 1 i din kalender

Minns ni mitt inlägg om den där grymma kalendern man kunde prenumerera på i iCal? Klart ni minns. Nu har jag kollat upp den inför nästa säsong, och den finns på en ny hemsida och i uppdaterat utförande. Så bara att fortsätta den prenumerationen om man diggar den. Återkommer när säsongen drar igång med en riktig koll på temat!

Dessutom har jag en nyhet på min egna sida Kalender och TV-tider, en direkt inlänkad Google-kalender från Keith borta på f1fanatic. Guldstjärna som man fick i femman till honom. Grymt snyggt. Dessutom håller han koll på massa smått och gott som jag inte orkar följa (UK-betonat naturligtvis).

4 comments

Leave Comment
 1. jo, anledningen att jag började kika på kalender var ju att det böjar komma ut datum för lanseringarna, återkommer naturligtvis med mer info när det närmar sig, men de här är klara per idag;

  Toyota 15 januari – ingen lancering dock utan presenterar bilen då, den 20 testkörs den.
  McLaren 16 januari – på McLaren Technology Centre i Woking i Storbritannien.
  BMW 20 januari – i Valencia i Spanien.
  Renault 20 januari – första testkörningarna, vet inte om den presenteras innan dess.
  Ferrari 13 februari – i Fiorano i Italien.

 2. ajaj carl. då riskerar du att bli besviken. men finns ju en kanal som visar och det är viasat sports nya kanal som heter motor.
  har du inte den är det internet som gäller;
  http://f1bloggen.se/2008/06/22/formel-1-live-streaming-over-internet/
  eller få in någon av de tyska kanalerna som visar, eller bbc. fortfarande lite osäker på vilken bbc det är som visar, men det är mitt förstaval. så ska försöka få tag på ett paket där jag får in den bbc som visar den.

Leave a Reply