Här är Vettels 7 olika hjälmar så här långt under säsongen

vettel-hjalm-top

Fan-sidan sebvettelnews har lagt ut en kul bild på Twitter som visar Sebastian Vettels hjälmdesign så här långt. Han byter ju design i stort sett inför varje lopp.

vettel-hjalm-design

Så frågan vilken som är snyggast. Min röst går helt klart till rost-designen till Malaysias Grand Prix.

Snyggaste F1-hjälmen alla kategorier? Joda, den håller fortfarande till i Williams-garaget. Så ska vi ju inte glömma Marcus Ericssons Ronnie-hyllning på hjälmen till Monacos Grand Prix sist heller. Monacos Grand Prix såg ju också Sutil och Gutierrez snygga hjälmar designade av Romero Britto.

Via sebvettelnews.

3 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Hua, den ena plottrigare än den andra. De är lika fula allihop. Håller helt med om att Suzie Wolffs hjälm står i särklass tack vare enkelheten och den integrerade sponsordesignen som – som vilken annan annan förare som helst – måste implementera i hjälmen. Litet 70- 80-tal över hennes hjälm. Och det är beröm.

    Jag menar – vi har alla sett Sennas hjälmfärger och även om han inte finns bland oss länge så kommer hans hjälmfärger alltid att påminna oss om honoim. 20 år från nu (om F1 existerar då) – vad kommer att påminna oss om Vettel?

  2. Daniel
    Author

    helt klart attraktivt att ha en design. men så är det ju reklam som förstör också. senna är klassisk. james hunt och ronnie peterson också. hjälmen är en logga för föraren.

Leave a Reply