Inför Turkiets Grand Prix: Bruno Senna kör på hund i GP2

Formel 1s supportserie är ganska kul att titta på och det händer alltid en massa grejer ute på banan. Dagens lopp sticker dock ut.. Här är video på den otroliga (och läskiga) episoden från idag där först en hund irrar sig ut på banan, sen kommer en till som Bruno Senna krockar med och tvingas bryta loppet.. Förstår hans ilska där.. Klicka läs mer för att se;

Från tysk TV, själva krocken en 2.20 in i filmen;

Och typ samma från brittiska ITV;

4 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Fy så hemskt! Och stackars hunden. Tror inte alls den/de kommit in av sig själva, tror nån idiot till funktionär ELLER publik haft med sig sina hundar och sen har de kommit lösa.

  Det finns folk som bode vara förbjudna att ha hund, både för hundars och människors säkerhet!

 2. DB

  tror ju inte hunden mår så bra vid em motorstadio. Dom brukar ju inte gilla så höga ljud.
  Är väll bara att skicka ut hundägaren på barnan och springa så får man se hur kul han tycker att det är.

 3. Stefan Alsenmyr

  Det verkar vara två hundar. Först visas en brun/grå hund och lite senare visas den Bruno kör över som är vit med fläckar.

  Förskräckligt att dessa kan komma ut på banan. En förare hade kunnat skadats också. Minns från Champcar i fjor när en hjort kom i vägen. Föraren blev allvarligt skadad (har för mig att det var han som körde i Toyota innan).

 4. JET

  Stefan syftar på Christiano DaMatta som körde på en hjort under träning och blev liggande på sjkuhus i bra många månader men som nu vad jag har förstått är i stort sett återhämtad.

  Och jag kan hålla med om att det inte alls ser ut som en vildhund… Även om jag medvetet inte sett mer än det skonsamt lilla som visades på tv6 i söndags.

Leave a Reply