“Jämför man med den svenska lagboken, så finns det där ingen lag som säger att du inte får slå någon i huvudet med ett järnrör.”

Då var vi där igen! Känns bara som igår, och det var det ju mer eller mindre också. För under en månad sen spikade Bolle kommentar nummer 4 000 här på f1bloggen. Nu har Erik R klippt till med nummer 5 000. Snyggt jobbat allihop, det har redan kommit in en god del efter den här, det märks att vi har en het säsong på gång!

Jag har klippt lite i kommentaren, som är ett inlägg i debatten på storyn om McLarens sportchef som fick gå/suspenderades, så här ser den ut;

Ah, där var regeln. Läs noga Kenneth. Mer tydligt än så behöver det inte vara i reglerna.

Jämför man med den svenska lagboken, så finns det där ingen lag som säger att du inte får slå någon i huvudet med ett järnrör. Däremot finns den allmänna lagen om misshandel som gäller oavsett om du använder järnrör, knytnäven eller en borrmaskin.

Länkar till alla 1 000-kommentarerna finns i BollesHerrejesus vilken ful logga“.

Bara för att få in lite mer relevant F1 så slänger jag in Allianz senaste video över Sepang. Jag gillar de där filmerna de gör inför varje lopp som presenterar banan. Den här är väl kanske bara en repris från förra året, bilen är ju en 2008a ser det ut som.

Leave a Reply