Jenson Button arrangerar tävling på sin hemsida. Men något är fel här..

Kolla in senaste tävlingen på Jenson Buttons hemsida. Man kan vinna en keps, och allt är frid och fröjd så långt. Ända till man försöker svara på första frågan som lyder “Vem vann Spaniens Grand Prix 2008?” och alternativen är 1) Felipe Massa, 2) Fernando Alonso och 3) Lewis Hamilton..

Länkar om loppet; wiki, f1.com.

15 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  hahaha… han är inte den enda engelska föraren som försöker degradera Räikkönen när tillfälle ges… (DC anyone…) men det här var ju faktiskt rätt kul 😀 men varför funka inte bbc live-stream 🙁

   • Lisa

    Ja mitt gjorde iaf det.

    Kunde du logga in på servern överhuvudtaget? I så fall borde det väl inte vara betalningsfel?

   • Sebastian

    Verkar vara något knas på Mac, de kanske uppgraderat något nyligen. Funkar på IE7, men det blir inte tillräcklig hög kvalitet 🙁 typiskt för allt var perfekt för två veckor sen.

    • Lisa

     Nu när du säger det fick jag faktiskt ett meddelande från Windows vid nåt tillfälle när jag kollade på FP2 att ett skript bla bla kördes som kunde slöa ner Flash Player. Jag klickade ignore och allt fortsatte som vanligt, men kan det vara nåt sånt, kanske? :-/

 2. Crouchen

  Jag testade att kryssa i Massa på den frågan eftersom att han kom tvåa och allt, men sen fick jag problem när det gällde att fylla i e-mailadressen – tydligen kan man inte använda tecken som “_” i e-postadresser år 2009. Vi får vänta på flygande bilar först kanske(?)

  Gamle Brawn kanske skulle ta tag i den där hemsidan själv istället…

 3. Lisa

  Apropå Kimi, var det nån som hörde hans fräsande till den stackars raceingenjören i FP2?

  “Du behöver inte säga åt mig vartenda varv att jag inte har nån KERS, jag vet!”

  Jag förstår honom, tycker raceingenjörerna ibland kommer med mycket onödig information: “värm däcken” “mållinjen är där” “sväng när banan svänger” etc (lätt överdrivet 😀 )

  • Lisa

   Hmm…misstag, jag undrar jag….

   Kan i alla fall inte vara nåt copy-paste misstag eftersom winner-takes-it-all formuleringen inte fanns i de gamla reglerna från 2009, paragrafen måste aktivt ha skrivits om.

   Men visst, det kan väl vara nån stackars sekreterare som rört ihop alla turer i medaljeriet, det verkar ju vara mer än lovligt mycket tok i FIA HQ nuförtiden…

Leave a Reply