Kimi surnar till och knuffar närgången fotograf (2)

Det har ju blivit lite debatt om Kimis uppträdande, eller brist på uppträdande, under svenska rallyt. AB skriver om det här såg jag. För oss som hängt i F1 länge nog är Kimis lite egna val inget nytt längre, men verkar inte som att rallyvärlden är redo för honom ännu..

Oavsett, fick mig att tänka på en gammal klassiker här på F1bloggen, från tiden då Kimi blev sur på en närgången fotograf. Så varför inte hälla lite bensin på lågorna eller vad man säger och bjussa på den en gång till.

Det händer inte mycket övrigt inom cirkusen annars så passar ju perfekt att återvinna lite nyheter från förr..

Filmen från knuffen;

Det häftiga med den där knuffen är ju att det var en känd fotograf som har massa coola bilder ute på sin hemsida. Den här bilden är bilden som kom till i ögonblicket då Kimi knuffade till honom tror jag!

Och när vi ändå är igång.. Här knuffar Kimi till ett litet barn i stället för fotograf.. Ok, är ju inte riktigt Kimi som knuffar här..

7 comments

Leave Comment
 1. Kenneth

  helt rätt! va fan killen håller ju på att göra sig färdig för race! kimi slår ju nåstan i med hjälmen på objektivet….

  med det objektivet kan du ju stå en bra bit bort!!

  sen att leta fram sån här gammal smörja är ju lite onödigt….och det är ju “kärringen” som är så kåt på en autograf så hon gör allt för den! hon som kommer ivägen för Kimi!!

 2. FINNPWRUSA

  1. Fotografen steg på Kimis väska/grejer och är som sagt ovan FÖR närgången.

  2. Kimi kunde ha stannat och sett till att ungen var okej!

  Kimi är fortfarande blyg och jag tror han hade hoppats att komma iväg från allt i rally världen? Utan att FIA, Scuderia, m.fl. ‘tvingar’ honom (kontrakt) till kontakt med omvärlden (media och fans)..??

  Som vi vet är Kimi en privat person annat än när han är ledig och packad och inte har någon aning om vad han gör (fall på båt, sova på trottoaren, strippa, urinera i blomkruka, reda ut 28,000 CA$ bar nota, m.m. gissar jag….)

  Vi får se hur det går och hoppeligen kan alla få vad de vill ha…!!?? Jag tycker att Kimi kunde bjuda på sig lite… even om det tar emot så är det ju del utav jobbet… tycker jag… Nämn någon kändis som som inte bjuder på¨sig själv ibland? Kanske de inte tycker om det men det är del utav jobbet, filmstjärna, F1 stjärna, eller f.d. F1 stjärna som testar ny motorsport (Montoya, Villenuve, Schumi, Kimi….)

  • Daniel

   Kimi säger väl kanske inte så mycket men han brukar ju vara ganska frispråkig vilket är mycket roligare än mediatränade killar som Button och Hamilton.

 3. Lisa

  Alonso har en annan metod för att undvika närgångna autografjägare. Leka temperamentsfull spanjor och gapa och veva med armarna så ingen j-l vågar gå fram… 😀

 4. Harri

  Det har med den Finska kulturen att göra. Hänsyn till det personliga utrymmet är en del av den. Om någon plötsligt kommer nära inpå en, så räkna med en reaktion!

  Jag skulle säkert reagera likadant i en sådan situation.

  Fast media är ju media…

Leave a Reply