Kommer Ford tillbaka till Formel 1 i 2015?

Ford

Bland det bästa med Formel 1 är alla spännande rykten. Särskilt om nya stall eller motortillverkare som sägs vara på väg in (dvs inte alla rykten om Lewis Hamiltons förhållande som tillhör en annan kategori). Och ibland visar sig ju faktiskt ryktena vara sanna. Racecar Engineerings kolumn The Gravel Trap har en fantastisk artikkel om ett rykte om att Ford skulle vara på väg tillbaka till F1-cirkusen. Det skulle i så fall hända till säsongen 2015, tillsammans med samarbetspartnern Cosworth.

Dessutom tar artikeln upp en annan möjlig comeback av Super Aguri (som ett annat Honda-stall). Efter att HRT försvann, och USF1 aldrig kom helt fram till gridden är det två platser lediga till nästa säsong. Som sagt, mycket intressant läsning.

Ford har en imponerande historia i Formel 1. Har inte hittat någon riktigt bra sida, men här är lite statistik på www.fordf1.com. Faktiskt ingen som tagit fler poäng genom historien än just Ford.

Som ni sett har jag inte hunnit så långt som en “Hem”-knapp ännu här på bloggen. Så för den som är lite lat, här kommer du till F1bloggens förstasida HEM.

Leave a Reply