Krasher från 2007 i en och samma video (skynda att titta, det här kan väl inte Bernie gilla).

Jag gillar inte krasher i F1, det bara förstör. Det absolut värsta jag vet är seriekrockar in i första kurva och så är hela loppet mindre spännande och några bilar fattigare. Men när det väl är sagt så är det ju lite faschinerande att titta på när det väl sker. En av F1bloggens läsare, MrRomero, har satt ihop en minst sagt maffig filmsnutt på dryga tre minuter med inget annat än krasher från den gångna säsongen i Formula 1 Crashes 2007. Här finns allt från Kubicas skräckfärd i Kanada till mer eller mindre klantiga misstag (och håll med om att man skrattar gott när plötsligt Lewis Hamilton i godan ro kommer in för att göra sitt depåståpp..). Men gillar man krasher så gäller det nog att skynda sig, sån här brukar inte få ligga ute länge till allmän beskådning!

3 comments

Leave Comment
  1. Mr Mu

    riktigt bra.. och jag äääälskar regnlopp. skilja männen från mössen =) fysatiken så jag skrattade när det stod 7bilar i samma sandfålla.

    e lite skilnad på krash o krash. blanda in andra oskyldiga när 1 sopprot gjort felet e inte så kul o se. som tex i senaste loppet när han körde rakt ut framför över gräset.

Leave a Reply