“Kvinnor bör klä sig i vitt, som alla andra hushållsartiklar”

Jag kör vidare på citat-temat och följer upp gårdagens med den enda person inom Formel 1 som kan klå Niki Lauda i citat; allas vår favvo-Bernie. Ni som följer bloggen har sett det här tidigare, men det är bara för bra för att inte ta upp. Grejen är den att jag kom att tänka på Bernies alla citat när jag skrev inlägget igår. Så läste jag igenom mitt tidigare inlägg och hittade en kul detalj där som jag inte tänkt på tidigare. Citatet ovanför levererade han som en kommentar till uppståndelsen kring Danica Patrick för länge sedan. Och nu är hon på väg till F1 ser det ut som.. Ja se den ironin, den ironin. Dessutom, och egentligen ännu roligare är citatet

som Lisa tipsar om i en kommentar till det första inlägget. Bernie beskriver varför han flyttade från Sicilien;

“I got rid of it because they were kidnapping rich people. I was worried, as I knew if I got kidnapped my wife wouldn’t pay to get me back! So I thought we’d better leave.”

Det har ju visat sig vara helt korrekt..

En titt på Danica Patricks hemsida avslöjar väl annars att hon (om hon nu väl klär sig) föredrar blått och svart före vita kläder..

7 comments

Leave Comment
 1. P

  Du är en fjolla! Vilket trams! Och lär dig stava till Niki när det gäller Lauda! Om Patrick kommer till F1 är det guld värt, och då kan de andra klä sig i svart för de får ingen uppmärksamhet.

 2. P: ehh… va? som stefan skriver.. niki lauda heter niki lauda och ingenting annat. nikki sixx heter nikki med två k. där har du helt rätt. har ändrat på en gång.

  men du menar nog att det är bernie som är en fjolla, eller? patrick till f1 är utan tvivel guld värt. tror vi båda delar precis samma inställning där.

 3. P

  Bra att du inser din felstavning. Finns bara en sak som är värre och det är Ronny Pettersson vilket man tyvärr också sett, om än inte här. Som företrädare för denna sida bör du ha koll på stavningen.
  Blev bara så trött på att Danica alltid ska bedömas för att hon är kvinna. Hon är en racer och kommer att ta i alla fall poäng om hon hamnar i F1, det är jag övertygad om.

 4. inser din felstavning.. tja.. vet inte det jag.. företrädare för denna sida? tja.. det är ju kanske inte dn.se du har surfat in på. det finns massor av sidor där ute att gnälla av sig på om man har det behovet.

 5. Lisa

  @ P skit du i stavningen och prata mindre strunt i stället. Du bedömer ju själv Danica för att hon är kvinna. Varför skulle hon annars vara mera “guld värd”och få SÅ mycket mer uppmärksamhet än vilken annan halvmedioker förare i IRL som helst? Guld för vem förresten? Knappast för oss som gillar högklassig racing.

  Ibland blir jag trött…

 6. Gunnar

  P – Var snäll och gör oss alla en tjänst och gå hem och lägg dig (och förslagsvis aldrig stiga upp igen.

Leave a Reply