Lewis Hamiltons nya McLaren F1 LM (om två VM-segrar då..)

The Sun rapporterar en kul story om att Lewis Hamilton har lovats ett gratis exemplar av en av världens mest exklusiva supersportbilar, McLaren F1 LM. Motprestation? Att ta hem förar-VM och konstruktörs-VM i år..

Tydligen finns det bara fem LMs och de normala bilarna som artikeln skriver om, GTR, kostar runt en miljon pund. LM ska vara värt det dubbla ungefär. Färgen lär vara papaya-orange. Inte särskilt snygg om man ska vara ärlig. En riktig sportbil är på något sätt röd.. Eller kolfibergrå som den där Lambon som kom i dagarna..

Själva bilen är dock helt ok till utseendet. Läs mer på wiki eller se lite grymma bilder borta på mclarenautomotive. Mums!

10 comments

Leave Comment
 1. Olag

  McLarens riktiga f1 bilar har dom andra åren varit orange under testerna.
  Jag gillar denna färgen.
  Den sticker ut lika mycket som bilen.
  Hade inte tackat nej om jag fått en gratis

 2. Lisa

  Dendär orange nyansen är väl McLarens originalfärg, den de alltid hade på F1:orna innan alla sponsorer kom in i bilden. Och ja, färgen ÄR ful, men om nån ger mig en slik bil kan jag tänka mig att överse med det… 😛

 3. JET

  Orange är en alldeles lysande (heh) sportbilsfärg och “supersportbilar” är f.ö. ett ord, eftersom supersport inte är ett adjektiv.

  Röda sportbilar är blähä och uff. Svarta är okej, men fegt. Gröna är snygga, men traditionella. Orangea (och gula) är modigt snygga. Lila och rosa är modigt fula.

  Så, nu vet ni det.

 4. aaaah, jet upptäckte något jag inte trodde skulle ske.. omotiverade särskrivningar gör mig illamående, och den här gången är det jag själv som klämt till med en rejäl en.. upprättat på en gång så klart!

  håller med om att gröna bilar är snygga. lite sån där mörkt grön metallic, mums till det. svarta är helt ok som jet skriver. lila och rosa hoppas jag att jag slipper se..

Leave a Reply