Magic of Motoring: Shell lanserar snygga/dyra kläder och prylar á la the 60ies

Väldigt lite F1 på ABs senaste motorlista såg jag. Då passar ett surftips! Det händer ju att man blir sugen på att spana in lite snygga kläder. Då är det ju ofta grandprix-originals.com som gäller.

Men nu finns en new kid on the block. Shell har gett sig in i leken med att sälja svindyra/svinsnygga kläder och prylar med lite historisk känsla. Magic of Motoring kallar man det hela och de har massor av sköna grejer.

Bland de mer tokiga grejerna de har är väl de där trampbilarna som påminner om den där grymma trampbilen från Audi som jag skrev om just innan jul. Men klart

5-6 tusen pund för en.. tja.. kan man få två?

Lite synd att de inte satsat på en snygg keps som man kunde haft råd till.. Å andra sidan finns både en och två snygga t-shirts som man kunde tänkt sig. Oavsett ganska kul att surfa runt och se vad man kan önska sig till julen om si så där 11 månader..

Avslutningsvis, jag har inte hunnit ordna med bilder på min nya Toyota-kaffemugg som vann omröstningen sist, med det kommer! Jag är klart mer nöjd med den än jag trodde. Men spana in den här GULF-kaffemuggen på grandprix-originals…

Leave a Reply