Mark Webber och Sebastian Vettel som tecknade superhjältar

Red Bull fortsätter att producera coola grejer. Deras videor är alltid i toppklass, nu är det tecknade serier som gäller. Webber och Vettel som nån slags superhjältar i anslutning till lanseringen av nya bilen. Webber är ju tillbaka i bilen idag. Road to recovery heter den ena serien, The Space Race heter den andra, av någon anledning..

Här är serien från Red Bull Media; förstasida, Road to recovery, The Space Race.

Tidigare har ju också Fernando Alonso figurerat som superhjälte.

Via F1wolf.

2 comments

Leave Comment
 1. XYZ

  Nu kommer jag dragandes med mitt gamla skräp igen… De flesta vet väl redan om att Ronnie Peterson figurerade i ett seriealbum.

  Från http://www.ronniepeterson.se:

  Grand prix 1979
  Willy Richard, år 1979

  Denna serietidning i form av ett tunnare bokhäfte lockar med Ronnie Peterson och utdrag ur alla Formel 1. Serien tar avstamp i säsongsavslutningen 1978, därav Ronnies närvaro, men i övrigt är det 1979 som avhandlas.

  Häftet är naturligtvis ett måste för varje Ronniesamlare.

  Det man kan notera är hur serien tydligt visar hur Patrese svänger in framför Ronnie…

  http://www.ronniepeterson.se/subc/images/1979/grand_prix_1979.jpg

  – – –

  Annars är denna med Jody Scheckters karriär min favorit. Där finns pedagogiska teckningar osv om både sexhjuliga Tyrrell P34 och “vingbilen” Lotus 78/79. Fasen, nu måste man ju hem och rota i garderoben…

  http://www.bertistravonsky.dk/produktfotos/stor/8fra81.jpg

 2. TOBIAS

  Hmm känner igen den där framsidan… by the way så hittade min far orginal löpsedlar om Ronnies död och de var i så fint skick att det nästan kändes som igår.. kusligt.

Leave a Reply