Märkligt omslag på brittiska F1racing, svenska bättre.

Läste en intressant post på någon blogg om senaste omslaget till brittiska F1racing (ok hemsida, man kan bläddra igenom lite av det senaste numret) som påpekade att det känns lite märkligt att slå upp Hamilton, när Kimi just vunnit hela VM. Och ok, det är en brittisk tidning och Hamilton är britt, men nog ser omslaget till svenska F1racing (supertråkig hemsida så besök den inte mer än nödvändigt) mer “riktigt” ut. Defeat will only make me stronger.. hallå, funkar ju efter ett lopp kanske. Men efter hela VM? Nä, hyllas den som hyllas bör. Kimi är kung. Fram till mars i alla fall.

5 comments

Leave Comment
 1. har läst en och anna känga från F1bloggen på Expressens bevakning av F1 – och av nån anledning så hyllas AB mer än lovligt. Men i dag är väl knappast Renault hetaste ämnet i Sverige. Var är tyckandet och kommenterande om Alx Danielsson?
  Håller för övrigt helt med i analysen av F1 Racing.

 2. jan-erik, du har fan sant. vet faktiskt inte vad som hänt. har börjat bli slapp tror jag. måste börja gnälla lite mer. beror nog bara på vad jag är inne på för tillfället. men! missa inte de här klassikerna;

  http://f1bloggen.se/2007/08/25/briatore-skjuter-till-1030-miljoner-e-till-qpr/

  http://f1bloggen.se/2007/07/26/finn-ett-fel-pa-aftonbladetse/

  eller den här; http://f1bloggen.se/img/massa-pole.jpg som av någon anledning aldrig blev en post!

  och ps, helt rätt att alx är det hetaste ämnet. har inte heller blivit någon post om det, men tänkte avvakta. på alx själv lät det ju som att något var på g just runt hörnet, så väntar på att det kommer något konkret!

Leave a Reply