MåsteKommenteraMåndag; kul koncept, svensk översättning fungerar dåligt.

sidepodcast som jag skrivit om flera gånger har tagit initiativ till en kul grej bland bloggare och bloggläsare. Tanken är ett högst frivilligt deltagande där man lämnar kommenterar minst en gång i veckan på de bloggar man läser. Precis som de skriver är kommentarer en stor anledning till att överhuvudtaget blogga, och Must Comment Monday är ett försök att göra kommentarer till rutinen;

Everybody loves to read blogs, but sometimes it’s only when you feel exceptionally compelled that you might leave a comment. Comments take extra time, and does anyone read them anyway? As a blogger, I can tell you that comments are about 70% of the reason why we blog. The rest is all about having a platform to moan about Mosley or brood about Button.

Eh.. va? Button? Har aldrig varit min favorit.. Oavsett, kul initiativ. Får försöka hänga med. jag kan lova att det förgyller bloggares vardag. I övrigt har jag en profil på bloggportalen, har du en blogg där och gillar f1bloggen så klicka till den som favorit. Dessutom har jag en grupp på Facebook, som jag fortfarande inte förstått vad man ska göra med. Men finns du på Facebook så klicka förbi. Sist, men inte på något sätt minst, ett litet tips till. På molin.tumblr.com testar jag det fantastiska tumblr.

Leave a Reply