Max Mosleys son hittad …

… äh, förresten.. läs om det i en blaska (AB) någon annanstans. Det här är en F1-blogg. Och lite skvaller-blogg. Men då ska det vara mer fartfylld läsning än det där.

5 comments

Leave Comment
 1. Fly

  Lite mer info ( från aftonbladet ) Alexander mosley har visst haft problem med droger och tatt droger. Hmm… Han har ett mer problem än sin äldste son. Ferrari och Bmw är ju ready….

 2. Sebastian

  “…eller kommer han bara vara mystiskt oanträffbar?”

  Alltid tråkigt med sådana nyheter! Vill bara påpeka att jag är cyniker, inte synsk, och att Mosley blir oanträffbar är ju i sammanhanget inte mystiskt utan fullt förståeligt. Blir dock en rejäl knorr för “dialogen” om det nya galna reglementet.

 3. Lisa

  Jo du fick visst rätt, kan du sen också “spå” att Alonso vinner Spaniens GP, så blir allt SÅ bra så… 😛

  Skämt åsido, det är naturligtvis en oerhörd tragedi för familjen Mosley, som för vilken annan familj som helst som blivit drabbad av samma sak. Kanske dags att Max avgår?

 4. är nog dags att max avgår ja. får lite känslan av ställningskrig här. mosley avgår om han vet att bernie också gör det.. och omvänt. men skulle någon av dem ge sig så får liksom den andra fritt spelrum..

 5. Fly

  Daniel tyvär har du fel med Bernie. Han har sakt att han skulle bli för ut tråkad om han lämna sporten och han har sagt : det är döden som får skilja honom från Vad han håller på med. Han har för några årsedan haft hjärtproblem och doktorn har sakt att han kanse bode sluta men han har visst bränsle kvar. Hmmm… Det är darfor Daniel du har fel. Vet inte något med Max. Tycker kanse Max bode avgå.

Leave a Reply