McLaren Mercedes slår till med ny grym “viral ad” reklamfilm med Lewis Hamilton

Jag har ställt frågan tidigare, men nu är det inga tvivel kvar. McLaren är det nya Red Bull! Ni som följt bloggen minns så klart det första tecknet, glimten-i-ögat-bråket mellan Hamilton och Alonso. Den följdes upp med det fantastiska klippet med McLarens förberedelser inför Singapores nattrace. Just den filmen är nog en topp 3 bland viral ads från Formel 1, om inte den bästa enligt mig. One hit wonder undrade många med mig då?… men icke. Den följdes upp ett tag senare med en ganska kul reklamfilm för telefonbolag med Lewis.

Nu har de slagit till igen. Som i någon tidigare är det sponsorn Vodafone som står bakom. Här kommer en riktigt bra film där Hamilton radiostyr sin Mercedes McLaren med en mobiltelefon;

Sånt här är riktigt kul! All heder till McLaren som lägger ner så mycket energi på att ta fram kul klipp (som dessutom ser så bra ut, det är väl egentligen bara där inne i depån där man ser att Lewis inte styr bilen på riktigt tycker jag det ser ut som).

Tack till Christian för tips!

7 comments

Leave Comment
  1. som vanligt vill jag inte veta av att någon där ute sitter och ser klippet utan att trycka in high definition-knappen. den dyker först upp efter man satt igång filmen, så hit play and hit hd. aaaight?

Leave a Reply