Mercedes McLaren hyllar Stirling Moss med att bygga en monsterbil

Eftersom det handlar lite om Mercedes och lite om McLaren och lite om Stirling Moss så platsar den på F1bloggen (dessutom är det lågsäsong så här innan jul).

Mercedes och McLaren står ju starkt i F1-cirkusen, men ska ju bryta sitt samarbete för vanliga bilar. “Vanliga” bilar alltså.. Nu kommer de med ett riktigt monster, utan framruta till och med, för att riktigt få fram racingkänslan. Riktigt snygg bil så efter att jag fastnade lite på att surfa runt bland McLarens bilar kom jag återigen att tänka på den där papayafärgade bilen som Hamilton skulle fått om han kammat hem också konstruktörs-VM i år.

Som sagt, se det som ett surftips i väntan på jul. DN har SLRen här, autoblog här och McLarens hemsida för sin F1 road car finns här. Läs mer om Stirling Moss på wiki eller hans officiella hemsida (som inkluderar en julhälsning).

3 comments

Leave Comment
  1. hade tänkt mig att de nog släpper några snygga såna där racing-glasögon till. och kanske nån snygg sån lädermössa som de raceade runt med förr, men har inte hittat något sånt. miss om de inte har det till nu när bilen saknar rutor.. och hade varit kul grej som borde gett lite pr.. men kanske kommer.

  2. En liten läckerbit helt klart.

    Den där bilen Hamilton skulle få såg ju Macca till att slippa pynta bort genom att tanka upp Kovalinen stup i kvarten.

Leave a Reply