Michael Schumacher är… … The Stig! Här är klippet från senaste Top Gear

Det vill säga, för ett litet tag i alla fall. Det är Top Gear som “avslöjat” The Stig i första programmet i nya serien. Men det lutar åt att det är lite stunt av det hela.

F1fanatic summerar det hela bra och skriver;

It’s likely that Schumacher only donned the Stig’s disguise as a one-off, and the speculation about who he really is will continue. The first, black-costumed Stig was former Andrea Moda F1 driver Perry McCarthy. The current (white) Stig is believed to be played by several people.

BBC har videon ute här. Här är ett längre klipp som visar testvarvet med Ferrarin innan han kommer in i studion. Spola fram till 3.50 för att se när hjälmen ryker; (ny video)

Vem som är The Stig toppar oftast sökmotorernas statistik, jag har en tidigare artikel om det här.

Mer i media (VG.no,).

10 comments

Leave Comment
 1. David

  Måste säga att välja Schumi som “Stiggy” är roligt, men knappast sannolikt då mannen är o var aktiv. Men ett väldigt kul inslag i programmet vart de…!

 2. Lisa

  Nä knappast.

  Men MS verkar ju ha både humor och charm när allt kommer omkring… (jag sa inte detdär!!!)

 3. Jocke

  Under programmet så körde The Stig en Ferrari FXX, och antagligen så var Micheal Schumacher där för att köra den eftersom Ferrari inte litar på någon annan förare.

 4. Tuss

  Undrar om han kommer reprisera rollen? Inte troligt kanske men man tycker ju det vore rätt kul att göra det the stig gör.

 5. Ko

  FXX borde inte ens hamna på listan då den inte klarar av en vägbula (regel de hade förut) och inte är gatulegal vilket också var ett krav förut. så kan dissa det helt. schumi är inte stig men bara han fick köra fxx:en och det var väl enda sättet att få honom att köra ett varv då han inte vill riskera att hamna efter andra förare på separata F1-listan med vanliga bilen.

Leave a Reply