MotoGP-manager-liga på gång!

motogp

Lisa C har upptäckt att man också kan lira manager-liga för MotoGP på virtualsports som vi kör vår F1bloggen Racing League på. Första loppet går visst redan till helgen (motorcykel är inget jag har koll på, men jag har testat demot som finns online till MotoGP-spelet på PS3an lite) så det brinner lite i knutarna.

Logga in på virtualsports, välj MotoGP och välj liga-nummer 327472 så är du med!

8 comments

Leave Comment
 1. Lisa C

  Det var då fasiken så mycket svårare att få ihop ett vettigt MotoGP-team än att få ihop ett F1-team. Pengarna tog slut på nolltid… :/

  • cia

   Håller med, kan egentligen inte mycket om MotoGP utan tog bara de namn jag kände igen, sedan skulle jag ha några motorcyklar och upptäckte att pengarna var helt slut.
   Okej det blev slumpvis vilka förare och cyklar jag tog men eftersom jag inte kan något så är det hela bara på skoj så får man se hur det går.

 2. Anders

  Roligt att det är fler som gillar rejsande på två hjul! Härifrån skulle nog F1 kunna dra en och en annan lärdom! Biljettpriser och “show” är väl de två främsta 🙂

  • Lisa C

   Vad hade du tänkt dina förare ska göra? Springa runt banan? 😉

   Du måste ha fyra cyklar, annars blir det inga poäng. Sälj nån av dyrgubbarna, köp in ett blåbär och skaffa några cyklar till!

 3. Lisa C

  Uj, jag har en häftig blandning av stort och (mycket!) smått. 😛

  Rossi, Spies, Bautista & Barberá.

  Hojar: Yamaha, Ducati, PA Aspar & Interwetten Honda. (det var var pengarna räckte till!)

Leave a Reply