My Toyota is fantastic

Tja.. vet inte så mycket om Toyota. Diggar deras hybrider.. Men hoppas min nya kaffemugg är fantastisk. Efter en lång och spännande omröstning står det nu klart att det blir en beställning borta hos Toyota för deras kaffemugg. Ser fram emot den och kommer rapportera när den trillar ner i brevlådan!

Toyota har just lanserat en ny webbshop inför 2009 så jag var rädd att den där stålmuggen skulle försvinna, men den är kvar (just nu ligger dock själva hemsidan nere ser jag.. hoppas de inte tar bort den nu..). Dessutom har de lagt till en kaffekopp till, som tydligare visar en Formel 1-bil på utsidan.

Däremot var det så kul med en omröstning så jag tror att jag kommer tillbaka en bit in i säsongen när alla stall fått ordning på sina online-butiker. Tänker att har man en kaffekopp så behöver man nog en mugg att dricka te ur också.

Min egna favorit bland alla kaffemuggar? Jo.. den kom faktiskt sist.. Den gula från Ferrari tyckte jag var snyggast. Men Sebastian har helt klart en poäng i sin kommentar där att med en mugg med en logga på så ser man ut som ett fan vilket som helst bara. Man vill ju ha en mugg som utstrålar Formel 1.. Men som sagt, får återkomma med en te-mugg-omröstning senare!

6 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  Och webbutiken såg ju kul ut på framsidan. Sen ska man in SAPs e-handelsbutik och allt går och ballar ur. Om det är något man kan lita på med SAP så är det att man får problem 🙁

 2. Lisa

  Nya muggen är betydligt roligare än stålspektaklet…

  Men du blir originell vid fikabordet Daniel, det kan ingen förneka! 🙂

 3. Stefan Alsenmyr

  Japp, det stämmer. Det var jag som efterlyste F1-utstrålning. 🙂

  Hela den här muggomröstningen har gjort mig sugen på en mugg att skylta med på fikarasten. Har egentligen inte haft något “statement” vid fikabordet sedan min fina Amiga-mugg gick i golvet för något år sedan.

  Jag måste ut och jaga en F1-mugg! Får se om jag följer mina egna råd…
  😉

Leave a Reply