NASCAR driver med Formel 1

Fattar inte så mycket av den. Den där lurviga saken är nån slags maskot i Nascar tror jag. Går lite i Talladega Nights-tema, men inte något vidare kul. Se den bara om ni har alldeles för mycket tid så här en söndag.. Och har ni inte sett Talladega Nights så spring iväg och hyr och unna er god underhållning ikväll!

15 comments

Leave Comment
 1. Erik

  Haha klockrent! NASCAR är faktiskt en höjdare!

  Jag kan tillägga att Digger är Fox Sports NASCAR-maskot som uppkom genom att de hade kameror placerade längs marken på banorna.

 2. Fredrik

  Jag vet inte, Nascar är roligt de tre första och tre sista. men va fan 3-500 varv nja, dessutom kan dom inte ens köra när det regnar, roligt för publiken, sitta och vänta i spöregn i 2 timmar på att det ska sluta regna, det är ju då det är som roligast i F1.

  F1 4 ever

 3. Ola Sived

  Jag har varit lite nyfiken på NASCAR men om detta är reklam för denna sport, nja jag e skeptisk.
  I vilket fall det förekommer ingen F1 reklam som försöker hävda sig gentemot Nascar. Jag tycker det talar sitt eget tydliga språk.

  & snart e det dax

 4. Pelle

  Digger är från början en kommentar från Darrel Waltrip (Komentator ex förare) om de där kamerorna. Nascar hmm Är lite kluven, F1 rules men det finns ändå ett visst mått av spänning och facination att efter 500 miles skiljer det ibland en kofångare mellan ettan och tvåan.

 5. TOBIAS

  Nascar må vara underhållande men efter 150 varv så har jag tröttnat iaf. då det bara går runt runt i cirklar (oval)

  Det bästa är poängstystemet som F1 borde ta efter där man får poäng om man leder 1 varv, har varit i ledning flest antal varv, har snabbaste varvtid, pole etc.

 6. Pingback: F1bloggen » NASCAR driver med Formel 1 | fantasysports.se

 7. Stefan Alsenmyr

  Talladega Nights är allt lite rolig. Framför allt när F1 fransosen klampar in och är snusförnuftig. “Förmyla Ö!”

 8. anton

  Någon som vet den snabbaste varvtiden någon sin på Nurburgerring,samt när dom börja köra formel 1 där

Leave a Reply