Need for Speed

Need for speed - movie

Ja.. Need for Speed har ju inte så mycket med Formel 1 att göra. Men varför inte ta en titt på senaste trailern. Och ni vet ju hur glad jag är i dataspel. Har så klart Rivals till PS4, även om The Run är mitt favorit-bil-spel än så länge. Men det är man ju ganska ensam om har jag förstått.

Oavsett. Här är senate titten från filmen Need for Speed. Känns som att detta kan bli en film som på samma gång är riktigt bra och riktigt dålig. Lite som Avatar. När Cameron envisas med att själv skriva manus blir det ju ingen höjdare, men samtidigt – vilken film, vilka effekter.. Samma här. En actionfylld bilfilm är en sak. Så försöker sig Hollywood alltid på det de är dåliga på; att släppa in en story man ska bry sig om, göra det till något seriöst. Är man sugen på det vänder man sig inte direkt till Hollywood som sagt..

Men själva bilkörningen verkar de ju ha fått till. Gillar lite extra scenerna i skogen där. Den Redwood-skogen, minns inte vad den heter i spelet. Och helikoptern har de fått till precis som i spelet.

Som ni sett har jag inte hunnit så långt som en “Hem”-knapp ännu här på bloggen. Så för den som är lite lat, här kommer du till F1bloggens förstasida HEM.

Leave a Reply