Nigel Stepney skriver bok ändå. Och den heter forftarande Red Mist.

Nigel Stepney på Ferrari, som råkat kopiera upp massa material om bilen och gett till McLaren, har ju tidigare sparkats ut från sitt förlag, Red Mist Books. Nu har Stepney kommit upp med en egen hemsida där han berättar att han visst kommer ge ut boken om sin syn på saken och tiden i Ferrari. Kolla in nigel-stepney.com, inte mycket mer info ännu, men kanske kommer. Sidan är grymt proffessionellt gjord med en sån där härligt visuell counter nere i kanten. Men klart, det tickar ju på, 10 000 fler besökare än då jag var där sist nu.. Too Hot to Handle verkar vara hans slogan, om (och är väl värt att ta med en nypa salt) det nu verkligen är han som står bakom sidan. (En jäkligt skum grej med den där besöksräknaren, den verkar lägga till ett besök varje gång jag kör reload på sidan. Ska den göra det? Jag står nu för minst 30 besök)

3 comments

Leave Comment
  1. “Sidan är grymt proffessionellt gjord med en sån där härligt visuell counter nere i kanten. Men klart, det tickar ju på, 10 000 fler besökare än då jag var där sist nu.”

    Du är väl sarkastisk?

  2. haha, ja riktigt skönt b med en sån counter där nere. tidigt internet det.
    och hemsk sida i övrigt. men jag har inte hittat någon mer info om den. känns lite osäkert tycker jag. men kanske är ärligt och riktigt menat, och att det verkligen är stepney själv som står bakom den. lär få anledning till att återkomma om det där framöver..

Leave a Reply