Ny omröstning! Fernando Alonso är ju tillbaka i Renault. Men var slutar han i förar-VM?

Det är söndag (jaja) och därmed dags för en ny omröstning. Den förra har hängt med i en vecka och visar att Sebastian Vettel är någon man bör hålla ögonen på till säsongen. Toro Rosso är ju för övrigt precis som omröstningen visar ett spännande team med sina Sebastians. Kul att det finns något team som satsar så friskt. Gott deltagande under veckan också!

Men nu! Mannen som sägs betyda över en halv sekund per varv, Fernando Alonso, är tillbaka i sitt Renault. Bredvid sig har han en rookie (ajaj), Briatore strålar som om han mött en ny supermodell och alla verkar glada. Men var slutar Alonso i tabellen efter detta årets Brasilianska Grand Prix?

3 comments

Leave Comment
 1. verkar helt klart som att folk är optimistiska till vad alonso kan uträtta!
  man ska ju komma ihåg att renaults båda förare under förra säsongen slutade 7 och 8.. så här är det snack om ett ordentligt kliv uppåt.
  teamet slutade ju trea, men då räknas ju inte mclaren heller.
  har själv svårt att gissa, tror en del på bmw inför säsongen. och båda ferraris förare är starka. så båda mclarens med den bilen.
  williams? kan nog inte räkna bort nico som kandidat där uppe när säsongen är över.
  nä, tror nog alsono får det tufft att slå förra säsongens båda förare faktiskt.

 2. bipen

  Helt omöjligt att säga. Jag kan inte påminna mig om att sett några märkbara Renaultresultat från testkörningarna som alla håller på med på olika banor. Men han är nog en förare som kan utveckla bilen ganska bra. Vi får vänta till kanske de två första loppen gått innan man kan säga något som inte baseras på rena gissningar. Men som gissning säger jag tvåa (för jag håller på Kimi i första hand).

 3. Lisa

  Uj uj uj. Jättesvårt. Ferrari verkar ha fått upp en blixtrade hastighet och om det stämmer blir Kimi svårslagen. Men vi får kanske vänta tills alla testar tillsammans igen för att verkligen se om de är så snabba som de verkar.

  Hittills har Renault iallafall lyckats knapra in en del på McLarens försprång, och R28an har inte på långa vägar har lika många testkm bakom sig som MP4-23an än så länge, så det finns utrymme för ytterligare förbättringar.

  Sen är test en sak och race en helt annan. Ingen har egentligen en aning om nånting – ännu.

  Huvudet säger att han kommer tvåa-trea (och då gör han det bra men tanke på hur under isen Renault var förra året!)

  Hjärtat säger att han vinner, och det fick – mycket orealistiskt, jag vet! – bestämma när jag röstade. 😉

Leave a Reply