Ny omröstning! Vilken bil har snyggaste liveryn inför 2008?

Bil efter bil har presenterats och nu är det väl i stort sett bara Super Aguri (som varken tränar eller har bestämt förare eller har några cash), Williams (som det bara ryktas en massa om men som inte genomför någon presentation) och Toro Rosso (som startar säsongen med förra säsongens bil) kvar. Vi anser säsongens presentationer avklarade och går direkt på chokladkulan (ni vet den inne i den där chokladpucken som fanns under slutet av 80-talet, bägare har jag för mig, med en gigantisk nougat-boll i mitten (namn någon? länk till nostalgisk sida på internet?)) och utser årets snyggaste bil! Mer spännande omröstning får man leta efter.

Förra veckans omröstning gick helt ok, 62 pers. Tidigare rekordet är 63, men till säsongsstart får nog målet ändå vara 100 röster under den veckan som frågorna ligger ute. Rösta är kul! Dra ett strå till stacken och allt det där. Williams finns med, baserat på rykten om bilden som “läckt” ut på internet som jag tidigare rapporterat om.

1 comment

Leave Comment
  1. force india fick lite överraskande en röst där.. den har jag svårt att se något vackert med.. fast diggar den grå tungsten-färgen.
    inte så många röster ännu, men jag kunde nog tänkt mig att renault skulle knipa några röster. gillar den mer och mer.
    honda någon?

Leave a Reply